Lord of the Rings Online Beta


GandalfMidway i razvojni tim Turbine najavili su da je njihov novi projekat, Lord of the Rings Online, u Beta verziji. To znači da sretni članovi oficijalnog sajta imaju priliku da učestvuju u masovnom online testiranju, te pomognu dalji razvoj ovog naslova prije njegovog zvaničnog izlaska. Razvojni tim Turbine navodi da je trenutno registrovano oko 200,000 igrača, koji učestvuju u ovom, kako izgleda, najvećem beta testiranju igračke industrije. Novi članovi još uvek pristižu, pa ako se osećate sretnim, prijavite se ovde

Codemasters, takođe, na prostoru Evrope, otvara "konkurs" za nove članove beta-testiranja, a prijavu možete podneti ovde.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar je RTS koji igračima nudi avanturu epskih razmera, istraživanje masovnog online sveta u borbi protiv Dark Lord Sauron-a. Igrači imaju priliku da istražuju detaljne mape, te izaberu neke od prepoznatljivih likova iz J.R.R. Tolkien-ove sage o prstenu. Pored solo igranja, postoji mogućnost igranja sa hiljadama online igrača.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*