Logitech uređaji dobitnici Good Design Award 2007. nagrade


logitechLogitech diNovo Edge tastatura i Logitech Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System su proglašeni pobednicima u kategoriji prizvodnog dizajna. Uz ove dve nagrade, Logitech je ukupno, u poslednjih 5 godina, osvojio 16 Good Design nagrada. 

Dizajn je uvek bio suština Logitech proizvoda i oduševljeni smo što smo ponovo osvojili ove prestižne nagrade,” rekao je Junien Labrousse, izvršni potpredsednik Logitech sektora za proizvode. “Posvećeni smo dizajniranju proizvoda koji prevazilaze očekivanja naših korisnika. Osvajanje nagrada Good Design samo potvrđuje našu posvećenost vrhunskom.

I Logitech diNovo Edge i Pure-Fi Dream dobili su G-Mark, simbol Good Design nagrade 2007.

Logitech diNovo Edge tastatura je laserski sečena iz jednog svetlucavog komada crnog pleksiglasa i postavljena u izbrušeni aluminijumski okvir. Njen minimalistički stil dopunjuje i ograničen broj tastera i dinamičke, pozadinski osvetljene ikonice ugrađene u tastaturu i nevidljive kada nisu prosvetljene. Vrhunski dizajn ove tastature dodatno je unapređen debljinom od svega 19.05 milimetara.  Logitech diNovo Edge tastatura dostupna je u prodaji širom sveta. Sa svojim unikatnim dizajnom, vrhunskim zvukom, inovativnom primenom tehnologije osetljive na pokret i svetlo, ugrađenim digitalnim AM/FM radiom i dvostrukim alarmom sa bekapom baterija, Logitech Pure-Fi Dream zvučnici vrhunski odgovaraju svakom iPod-u. Za kontrolisanje Pure-Fi Dream u mračnoj sobi, zvučnici koriste motion-sensing tehnologiju. Kontrolni dugmići, sa prosvetljenjem automatski se pale kada se pređe rukom preko gornjeg dela zvučnika – i automatski utišaju kada se izvrši željeni zadatak. Motion-sensing tehnologija je, takođe, proširena i na snooze funkciju. Kao dodatak motion-sensing tehnologiji, Logitech je, takođe, postavio svetlosne senzore u displej Pure-Fi Dream iPod sistema zvučnika. Displej osetljiv na svetlost, sa automatskim podešavanjem, osvetljava se tokom dana, omogućavajući da se sa njega veoma jednostavno čita sa daljine. Na vrhu zvučnika, nalaze se 24 tastera za lakše kontrolisanje – šest iPod playlist dugmića, šest za AM radio stanice i 12 za FM radio stanice.  Logitech Pure-Fi Dream Bedroom Music System za iPod biće dostupan u prodaji početkom 2008. godine.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*