L.A. Noire opis


L.A. Noire L.A. Noire L.A. Noire

Team Bondi je 2004. godine objavio da radi na svom novom naslovu, još uvek neimenovanom, za (tada) novu Sonyjevu platformu, Playstation 3, i rečeno je da razvoj igre u potpunosti finansira Sony Computer Entertainment. Tri godine kasnije otkrivena je igra L.A. Noire. Detektivska igra smještena u Los Anđeles ’47. Datum izlaska je bio postavljen za 2008. godinu, a najavili su da će izaći za "next-gen platforme", iako je igra bila dotad najavljena samo za PS3.
Igra je odlagana nekoliko puta, mjenjala je svoju formu i dizajn, a onda je 2010. igra ponovo najavljena. Tada je rečeno da će objasniti zašto toliko hajpaju igru i nazivaju je inovativnom. Na Internet su plasirali nekoliko videa koji su objašnjavali mehaniku igre i pokazivali nešto sasvim neočekivano – novi engine i novi sistem za animacije lica, koji je trebao biti the next big thing, jer su animacije lica napravljene uz pomoć praćenja pokreta lica glumaca i digitalizacije tih pokreta. Potvrđeno je da će L.A. Noire izaći i za PC, a kopiju ove igre upravo držim u ruci. Da vidimo šta su momci iz Team Bondija spremili za nas, na čak 3 DVD-a.

L.A. Noire L.A. Noire L.A. Noire

Dakle, L.A. Noire vas ubacuje u čizme Colea Phelpsa, ratnog veterana (WWII) koji postaje policajac i kasnije detektiv, kada ga je šef unapredio zbog uspješno završenog slučaja. Phelpsa će sve vrijeme (između misija, ili "slučajeva" proganjati sjećanja iz ratnog doba i njegovog života u vojsci, što može biti zanimljivo ako se udubite. Godina je 1947. u gradu Los Anđelesu u kome cvetaju kriminal i te spike, a naš Phelps će sve da riješi u stilu Horejšia Kejna (bez tima, bez hi-tech gadgeta i bez naočara).

Pomenuti L.A. je rekonstruisan po ugledu na njegov izgled četrdesetih i pedesetih, koristili su dosta slika i izvora o tome kako je L.A. tada izgledao, i uradili su ga veoma autentično. Grad je velik, živopisan, sve izgleda prirodno, a kako kažu, u igru su ubacili mnogo sitnica i pojedinosti o gradu u tom dobu. Zanimljivo, ali nećemo vam previše govoriti o ovome, pogledajte sami.

Popularno na PCigre.com

3 Comments Lupi i ti nešto!
 • Cepi
  Cepi

  neka mi molim vas neko kaze

 • Cepi
  Cepi

  e izvinjavam se a el radi ova igrica na pc to jest na kompjuteru ili samo na pleistesenu

  • mm
   Nikola Milosevic

   ima i za PC 🙂

   izašla je za PC, PS3 i Xbox 360.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*