MoH: Warfighter će imati Need For Speed sekciju


Operacije specijalnih jedinica u ratnim uslovima često zahtevaju brzo razmišljanje i efikasne načina transporta kroz urbane zone, a nova Medal of Honor igra će nam ponuditi baš to, šansu da se provozamo kroz uske ulice Karačija u Pakistanu.

Tradicija svake ratne FPS igre je da u sebi ima makar jednu misiju koja je bazirana na jurnjavi automobilima. Bilo da su to u pitanju cinematici ili mogućnost da na primer pucamo dok AI vozi, ovakva scena je jednostavno morala da se pojavi i u novoj Medal of Honor igri.

Na svu sreću, Electronic Arts i studio Danger Close nisu hteli da na brzaka naprave takvu misiju, već su u pomoć tražili ljude koji će napraviti najbolju moguću atmosferu. Posle dugog rada, tim programera iz Criterion-a i Black Box-a (timova koji su napravili mnoge Need for Speed igre) su uspeli da naprave vozačku sekciju koja će sigurno podići adrenalnin čak i najiskusnijim igračima FPS igara.

Trejler sa ovom odličnom sekvencom vožnje možete polgedati u nastavku članka, a ako ste vlasnik Xbox 360 konzole već ovog vikenda možete zaigrati besplatnuopen betu (samo ako imate pretplatu za Xbox Live Gold).

Kad izlazi?

Medal of Honor: Warfighter izlazi 25. oktobra (ili 2 dana ranije ako živite u USA) na PC, Playstation 3 i Xbox 360 sistemima.

Trejler

Popularno na PCigre.com

4 Comments Lupi i ti nešto!
 • aki
  aki

  extra igra vec je imam

 • Rama lama
  Rama lama

  Kad pokusam da pokrenem igricu izbaci mi gresku tipa “A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available.” Sta mu je ciniti? Pozz

 • sPaRtAnAc^^
  sPaRtAnAc^^

  zanimam me imal call od duty 10 download link pls ako znate

  • mm
   Nikola Milosevic

   Ne podržavamo pirateriju ovde, a iskreno ni nisam čuo za Call of Duty 10 🙂

   Na koji tačno Call of Duty misliš?

   Pretpostavljam da ti treba neki CoD: Modern Warfare ili CoD: Black Ops…?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*