MoH: Warfighter će imati Need For Speed sekciju


Operacije specijalnih jedinica u ratnim uslovima često zahtevaju brzo razmišljanje i efikasne načina transporta kroz urbane zone, a nova Medal of Honor igra će nam ponuditi baš to, šansu da se provozamo kroz uske ulice Karačija u Pakistanu.

Tradicija svake ratne FPS igre je da u sebi ima makar jednu misiju koja je bazirana na jurnjavi automobilima. Bilo da su to u pitanju cinematici ili mogućnost da na primer pucamo dok AI vozi, ovakva scena je jednostavno morala da se pojavi i u novoj Medal of Honor igri.

Na svu sreću, Electronic Arts i studio Danger Close nisu hteli da na brzaka naprave takvu misiju, već su u pomoć tražili ljude koji će napraviti najbolju moguću atmosferu. Posle dugog rada, tim programera iz Criterion-a i Black Box-a (timova koji su napravili mnoge Need for Speed igre) su uspeli da naprave vozačku sekciju koja će sigurno podići adrenalnin čak i najiskusnijim igračima FPS igara.

Trejler sa ovom odličnom sekvencom vožnje možete polgedati u nastavku članka, a ako ste vlasnik Xbox 360 konzole već ovog vikenda možete zaigrati besplatnuopen betu (samo ako imate pretplatu za Xbox Live Gold).

Kad izlazi?

Medal of Honor: Warfighter izlazi 25. oktobra (ili 2 dana ranije ako živite u USA) na PC, Playstation 3 i Xbox 360 sistemima.

Trejler

Popularno na PCigre.com

4 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*