Pogled na Lost Planet 3


Posle odličnog prvog dela i popriličnog neuspeha sa nastavkom, Capcom je odlučio da preda Lost Planet 3 u ruke developera koji nije iz Japana, i da sa fuzijom zapadnjačkog i istočnjačkog mentaliteta naprave igru koja će povratiti popularnost ove odlične franšize.

Dok su prva 2 dela odlično prikazala mogućnosti Capcom-ovog MT Framework engine-a, Lost Planet 3 će koristiti Unreal Engine 3, dajući igračima mogućnost da vide i iskuse mnoga nova okruženja i načine igranja.

Priča igre je mnogo više fokusiranija na život jednog malog rudara, koji spletom okolnosti u snežnim pustošima planete E.D.N III otkriva tajni plan interplanetarne korporacije NEVEC da istrebi lokalnu populaciju čudovišta u želji da se dokopaju novog biološkog izvora energije. Pošto je ova igra smeštena pre događaja orginalne igre, igrači će moći da vide jednostavniju priču (u LP2 se nije znalo “ko pije a ko plaća”) koja će moći da se svidi i onima koji nikada nisu igrali ranije delove ove franšize.

U nastavku članka možete pogledati odličan vodič kroz rane delove igre, i uveriti se da ova igra itekako ima šta da ponudi posle osrednjeg drugog dela.

Kad izlazi?

Lost Planet 3 će se pojaviti u prodaji tokom prve polovine 2013. godine na PC, Playstation 3 i Xbox 360 sistemima.

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*