Guild Wars 2 izlazi 28. avgusta


Posle godina čekanja i mnogih odlaganja, developeri iz ArenaNet-a i NC Softa su najzad objavili datum kada će se nastavak legendarne Guild Wars igre pojaviti u prodaji.

Mnoge izmene koje su uvedene tokom trenutno aktivnog beta testiranja su veoma dobro dočekane od strane publike koja jedva čeka 28. avgust kada će Guild Wars 2 zvanično krenuti sa radom.

Kao i prvi deo, GW2 je punokrvni akcioni MMORPG koji ne traži mesečnu pretplatu i igračima nudi stotine i stotine sati gameplaya sa raznima klasama i načinima igranja.

Da bi omogućili užitak kod svih vrsta igrača (od novajlija do profesionalaca), većina “end game” contenta je prebačena u tok centralnih priča svakih klasa, što dovodi do odličnog i veoma kompaktnog načina igranja koji će zadovoljiti sve (brzo napredovanje kroz igru radi dolaska do maksimalnog nivoa se više ne isplati), a nebrojeno mnogo dinamičnih questova, PVP zona i stotine drugih radnji će siguno obezbediti da se kupovina Guild Wars 2 igre itekako isplati.

Beta testiranje koje trenutno traje je i dalje dostupno svim korisnicima koje preoderuju igru, a developeri iz Arena Net-a najavljuju poseban in-game event koji će se odigrati tokom završnog vikenda beta testiranja od 20. do 22. jula.

Popularno na PCigre.com

2 Comments Lupi i ti nešto!
 • Dragec
  Dragec

  Ajoj,jedva cekam vise,posle 7 i kusur godina

  • mm
   Nikola Milosevic

   hvala puno na komentaru 🙂

   i mi smo nestrpljivi 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*