Prvi pogled na Fuse


Insomniac Games je u poslednjih dvadesetak godina ostvario veliki uspeh u sferi konzolnih igara, gde su njihove igre iz Spyro the Dragon, Ratchet & Clank, Resistance zabavile nebrojeni broj igrača širom sveta.

Sada, kada su najzad odlučili da naprave „multiplatform“ igru, njihov izbor je pao na timski shooter Fuse (ranije poznat kao „Overstrike“) u kojem će igrači koristeći četiri klase rešavati razne misije u futurističkom okruženju prepunom inovativnih oružija i taktika.

Naime, Insomniac Games je jedan od retkih studija koji je u svojim igre uvek ubacivao najluđa oružija koja se nigde drugde nemogu sresti, a verujemo da će i Fuse biti sličan. Brza akcija, kooperativno igranje, veoma zanimljiva grafika, četiri različite klase, i tradicionalno dobra priča će sigurno obezbiti još jedan hit iz Insomniaca, ali mi PC igrači i dalje ostajemo u nedoumici. Ova igra je napravljena da u multiplatform okružejnu, i izdaje je Electronic Arts (firma koja veoma voli da svoje igre ponudi svim igračima), ali i dalje nema potvrde da će Fuse izaći i na PC-u.

Nadamo se da nećemo predugo čekati na takvu vest.

Kad izlazi?

Fuse će se pojaviti u prodaji sledećeg marta na Playstation 3 i Xbox 360 sistemima.

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*