Far Cry 3 odgođen za novembar


Svake godine najpopularnije igre uvek budu planirane da se pojave u prodaji krajem godine da bi potrošači mogli da ih uzmu u vrhuncu praznične sezone u Americi (koja drži više od 35% svetskog tržišta video igara).

Nažalost ovako gusti rasporedi u septembru i novembru redovno dovode od masovnih odgađanja igara, jer se mnogi developeri i izdavači boje da puste svoje igru u prodaju preblizu hit igara koje će totalno upropastiti njihovu zaradu (Call of Duty je najveći krivac za to).

Posle igara Bioshock Infinite, Tomb Raider, Aliens Colonial Marines, South Park: The Game, Ni No Kuni i Metro: Last Light, najnovija igra koja je će biti odgođena je Far Cry 3 koja na ovogodišnjem E3 sajmu imala odličnu prezentaciju na Ubisoft pres konferenciji.

Naime, Far Cry 3 je pomeren sa 4. septembra na 29. novembar u Americi i 4. decembar u Evropi, a to se dogodilo jer su developeri iz Ubisofta tražili više vremena da poboljšaju gameplay u ovoj openworld igri.

Ovaj potez stavlja Far Cry 3 na samo nedelju dana udaljenosti od mnogo oviše očekivane Assassinss Creed 3 igre, ali Ubisoft veruje da će ove dve open world igre uspeti da dobro prođu u prodaji i u ovim novim terminima.

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • Gta
    Gta

    Jedva cekam

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*