Pogledajte nove Dishonored trejlere


Francuski Arkane Studios je tokom zadnjih 10 godina imao velikog iskustva u pravljenju unikatnih FPS igara koje nisu pratile ustaljene konvencije na tržištu. Arx Fatalis (2002.) je ponudio ogroman podzemni RPG svet u kojem su igrači ručno morali mišem da crtaju rune po ekranu da bi ispalili razne magije, Dark Messiah of Might and Magic (2006.) je podigao žanr akcionih FPS igara na totalno novi nivu dajući igračima šansu da po prvi put osete žar adrenalinskih bitaka sa hladnim oružijma.

Njihova najnovija igra Dishonored će nas baciti u još jedan neistražen kutak igračke industrije – ponudiće nam šansu da budemo natprirodni assassin u steampunk okruženju! Desetine zanimljivih magija, jedinstveno vizuelno okruženje i potpuna sloboda igranja će nam dati šansu da iskusimo ovu igru kako god poželimo (šunjanje, opšta akcija, istraživanje, pričanje, itd).

Iako ova igra vizuelno izgleda veoma nesvakidašnje nju pokreće poznati Unreal 3 engine, što znači da će mnogi igrači moći sa lakoćom da je pokrenu i na starijim PC konfiguracijama.

Kad Izlazi?

Dishonored će se pojaviti u prodaji 12. oktobra na PC, Playstation 3 i Xbox 360 sistemima.

Trejleri

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*