Johnny Depp u Piratima


 Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack SparrowBethesda je izjavila da će Johnny Depp pozajmiti glas Kapetanu Jacku Sparrowu u igri Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow. Igra će biti mešavina akcije i avanture.

Gusarenje, krijumčarenje, zakopana blaga (da ne pominjemo kidnapovanja, mačevanja…) je ono što obožavamo kod Jacka. Jednog minuta, borićete se sa hordama demonskih pirata, a sledećeg ćete izbegavati da budete zarobljeni.

Razvijena od strane Seven Studiosa i Bethesde, a distribuirana od strane Buena Vista Gamesa, Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow je zabavna igra koju ćete proživeti kroz priču iz prvog filma, ali iz perspektive Kapetana Sparrowa. Igrač će kroz igru prolaziti rešavanjem zagonetki, mačevanjem i korišćenjem okoline (Ko je rekao Prince Of Persia?). Kako igra bude odmicala naučićete nove pokrete i kombo poteze, postaćete jači i smrtonosniji za vaše neprijatelje, što je upravo Vaš cilj.

Biće omogućeno igrati kao Jack Sparrow, ali i kao Will Turner (Koga je u filmu glumio Orlando Bloom). Igrači će prolaziti kroz maštovito osmišljene nivoe, koji će se dešavati i na kopnu, a i na vodi.

Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow je najavljen za 27. jun i izlazi za PS2 i PC.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*