Kreirajte svoju avanturu u Hitmanu


Posle nekoliko godina odsustva sa tržišta, franšiza Hitman se vraća na velika vrata, davajući milionima fanova šansu da se prisete dana kada su sa Agentom 47 mogli rešiti svaku misiju pomoću krajnje nesvakidašnjih taktika, ali istovremeno, davajući šansu novim fanovima da u ovoj igri osete novije načine igranja (na primer potpuni akcioni pristup rešvanju misija).

Ono što će predstavljati totalnu novinu u igri je Contracts mod, u kome vi lično možete napraviti misije i ciljeve, te možete odlučiti kako da se one pređu.
Sve što napravite (ne postoje editori misija, vaše samo igranje će modifikovati objektive) će momentalno biti okačeno na internet i ponuđeno vašim prijateljima, koji će odmah dobiti mogućnost da probaju da reše misiju koju ste im vi zadali na efikasniji i brži način.

Početno pakovanje igre će u sebi sadržati desetak Contracts misija koje su napravili sami developeri iz IO Interactive-a, ali njih možete preskočiti ako vas više interesuju misije vaših prijtelja ili želite sami da napravite nove.

Od novina koje ćete moći iskoristiti u singleplayer kampanji (a i u multiplayer modovima) moramo izdvojiti “Instinct Mode” koji će vam prikazati rute hodanja neprijatelja, “Sonar Vision” sa kojim možete videti kroz zidove , “Eagle Sense” iz Assasin’s Creed-a sa kojim ćete moći lako ad identifikujete mete i neprijatelje, kao i “Detective Mode” koga ćete koristiti u istraživanju lokacija.

Kad izlazi?

Hitman: Absolution će se pojaviti u prodaji 20. novembra na PC, Playstation 3 i Xbox 360 platformama.

Snimak Contracts moda:

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*