Detalji o Hawken, igra o robotima


Jedna od najočekivanijih mech combat igara u poslednjih par godina se lagano sprema za početak beta testiranja u kome će hiljade igrača imati mogućnost da testiraju sve aspekte ove prelepe F2P igre.

U maniru igara iz ovog žanra, tri vrste mechova (light, medium i heavy) će se boriti u ogromnim arenama, pazeći na mnogobrojne sisteme i sprečavajući ih da se pregreju tokom ogromnih bitaka. Pored pregrevanja, posebni izvor goriva će biti iskorišćen za veoma brze pokrete koji vam itekako mogu spasiti život ili pomoći da se bolje borite – brzo kretanje, strejfovanje i automatsko okretanje za 180 stepeni.

Hawken je trenutno planiran da se pojavi 12. decembra isključivo na PC platformi (besplatni digitalni download F2P verzije, ili igranje preko cloud servisa Gaikai).

Takođe, vredi spomenuti da su mnogi Holivudski studiji i poznati režiseri vodili veliku bitku oko kupovine prava za snimanje filma smeštenog u ovaj univerzum, ali na kraju samo jedan studio je uspeo da obezbedi prava. Za sada indentitet studija i njihovi planovi nisu poznati, ali verujemo da će uspeh (ili neuspeh) visokobudžetnog mech filma “Pacific Rim” koga trenutno snima proslavljeni režiser Guillermo del Toro odlučiti sudbinu projekata koji imaju sličnu radnju.

Kao što možete videti u snimku ispod, Hawken u sebi ima veoma moćan editor u kome možete detaljno podesiti vaš ratni mech robot po vašim željama, od mnogobrojnih mašinskih delova, oklopa, oružja, pa sve do beskraja maskirnih boja i ukrasa.

Pogledajte i Hawken gameplay trejler.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*