Guild Wars 2 opis


Irvajn, Kalifornija. Sastanak visokih fotelja posrnulog kolosusa odvijao se u krajnje zategnutoj atmosferi. Po prvi put nakon gotovo decenije suverene vladavine, njihovo remek delo biva ugroženo od strane novog-starog rivala. Nikada nisu ni slutili da će osvanuti dan u kojem će morati da raspravljaju o ovakvoj temi, ili makar ne ovako rano. Generalni direktor i osnivač čitave družine, Majk Morhejm lagano se šetkao kroz slabo osvetljenu konferencijsku salu. Kroz spuštene roletne bojažljivo bi se probio po koji zrak svetlosti, čisto ne bi li ocrtao duga lica četvorke koja je isčekivala da sastanak zvanično započne. Kris Metzen je, sa ko zna kojom cigarom u ruci, uznemireno posmatrao klipove koje su Blizzardovi obaveštajci prikupili o najnovijem konkurentu, nervoza u njegovim očima dok je posmatrao jedinstveni borbeni sistem novog Guild Warsa bila je očigledna.

Sa druge strane stola, Frenk Pirs i Rob Pardo su ćutke sa nestrpljenjem isčekivali da neko započne ovu malu konferenciju. Na njihovu žalost sagovorni ci su delovali odsutno, Majk je provirivao kroz spuštene roletne, kao da je čekao da se neko važan napolju pojavi. Sve vreme je odbijajo da se okrene ka kolegama, kao da ga ovaj sastanak nije direktno doticao. Sa druge strane, Kris je udahnuvši poslednji dim, ugasio pikavac dok je slobodnom rukom pohrlio ka novoj, neotvorenoj pakli koja se nalazla na stolu.


“Ovo ti je već druga pakla u dva sata. I sam znaš da nije zdravo da toliko pušiš .” – Dobacio je Frenk kroz smešak, iako je bio vidno nestripljiv i po malo razjaren što mora da prisustvuje ovom skupu. Danas je trebao da sa klincima ode na skijanje po vodi, nje želeo da ostatak dana provede zatvoren sa ovom trojicom, ma koliko da su mu dragi. “Nije mi jasno zbog čega je ovaj saziv bio potreban”, nastavio je videvši da niko ne planira da započne konverzaciju. “I pre su nam predviđali propast, setite se samo, Warhammer, LOTR, SWTOR, pa čak ni originalni Guild Wars nije to uspeo. Ni sam ne pamtim više koliko sam puta slušao da je WoW ubica tu iza ćoška. I šta se na kraju dogodilo? Razbili bi konkurenciju i što je najvažnije, nakon svake btike smo izlazili jači nego ikada! Zbog čega moramo da brinemo sad?” samouvereno je odbrusio remeteći do skorašnju tmurnu atmosferu.

“Slažem se sa Frenkom” Kroz smeh je dobacio Rob koji je sedeo do njega i vidno zadovoljan što je napokon neko nešto progovorio. “Ne vidim razloga zbog čega moramo da se sastajemo nedeljom da bi diskutovali o nečemu što će verovatno biti kratkog..”.

“Robe” prekinuo ga je Kris, ne odvajajući pogled sa ekrana svog tableta. “Da li znaš koja je razlika imeđu mača i sekire u našoj igri?” Rob Pardo je zbunjeno posmatrao Krisa čija je celokupna pažnja bila posvećena klipu u kojem warrior koristi taktičke prednosti različitih tipova oružja nad svojim protivnicima. “Pa različiti atributi, zašto me to pitaš pobogu” Rob je i dalje bio u rebusu.


“Osim toga?” ponovo ga je upitao Kris. Međutim ovog puta nije sačekao Robov odgovor. “Čisto kozmetička. Naša oružja nemaju dodatne funkcije, dok GW2 svakoj klasi dozvoljava jedinstvene kombinacije pri kojima oružja imaju različite sposobnosti i napade. Isto tako, borbeni sistem im je toliko kvalitetno odrađen da naš interfejs deluje tromo i matoro.”

“Mist of Pandarija će doneti novi način borbenog..” pokušao je da se odbrani Rob, ali ga je Metzen ponovo prekinuo, ovaj put skrenuvši pogled sa upravo odgledanog klipa.

“Kako će jedna klasa moći da nadoknadi ono što sve klase i rase u GW2 mogu da urade?”. Da li je neko od vas učestvovao u jednom od beta testova? Pobogu, borbeni sistem je toliko prost a opet inovativan da mi nije jasno kako se mi toga nismo setili.”

“Kakve veze ima.” Ponovo se javio Frenk samouveren da zna o čemu priča. “Zbog takvog sistema preglednost u većim bitkama će biti gotovo nemoguća. Gledao sam klip u kojem 60 igrača ubija nekog zmaja, pa tu se ne zna ko pije a ko plaća, zaista misliš da će neko uživati u takvom sistemu? Zar ArenaNet nije naučila iz našeg iskustva da raidovi sa više od 25 igrača nisu održivi! Setite se samo Molten Core-a…”


Odjednom jak smeh je proparao prostorijom, promukli Metzenov glas je više zvučao ka režanje nego smeh što je nateralo Frenka da čitav događaj posmatra sa zgroženim izrazom lica. “ To što si gledao nije bio raid, Frenk.” Kris je pokušavao da se obuzda od smeha nakon čega je usledio nalet vlažnog kašlja. “Proklete cigare” dodao je Kris dok se udarao po plućima. Vidno zbunjen, Frenk je inorišući Krisov gadan kašalj upitao “Kako misliš nije bio raid?”.

“Eto tako” sada već ozbiljnim glasom odgovorio je Kris. “Taj zmaj je deo njihovog novog kvest sistema koji je ArenaNet lepršavo nazvala Dynamic Quest Event. Drugim rečima, u GW2 ne postoje klasični kvestovi koje igrači preuzimaju od NPC-eva, već su po regijama prožeti razni skriptovani događaji. Ako igrač uđe u zonu u kojoj se u tom trenutku odvija neki kvest, automatski pristupa grupi koja učestvuje na rešavanju tog zadatka. Dobar deo tih kvestova je povezan, tako da na kraju igrači bivaju nagrađeni sa open world boss borbom u kojoj ne postoji ograničenje koliko igrača može da učestvuje. Pored toga postoji i gomila causal zavrzlama koje takođe prožimaju čitavo kvest iskustvo”

Bilo je potrebno nekoliko trenutaka da prođe ne bi li prostorija upila Krisov elaborat, nakon čega se Frenk ponovo oglasio “ Pa to je neodrživo! Taj Boss neće trajati ni 10 sekundi ukoliko se na njega nakači 70 ljudi.”

“Frenk.”po prvi put se začuo umorni glas Morhejma, “Da li si pročitao dokumente koje sam ti juče poslao?” Na to pitanje, Frenk se nervozno promeškoljio u fotelji.

“Nisam stigao, bio sam u Nju Jorku privanim poslom i sam znaš Majk.” Odgovorio je iako je delovao revoltirano što ga Majk pita takvo pitanje.

“Bossovi se skaliraju u odnosu na to koliko igrača učestvuje.” Majk ke odgovorio, tihim gotovo bezvoljnim glasom.

“Dobro, ali opet, bez obzira! Igrači većeg nivoa će moći da farmuju te bosseve bez problema. Koliko sam te razumeo boss se skalira po broju igrača, ali ne i na njihovom nivou! Zamisli kako će da bude kada gomila maksovanih igrača bude farmovala te low lvl bosseve. Ista stvar se dešava i sa našom igrom!“ Dobacio je Frenk, vidno zadovoljan što je uspeo da poklopi malopredjašnu zamerku.

“Opet ti kažem.” ovaj put Majkov glas je posedovao autoritet. “Nisi pročitao dokumente, ne verujem da si kompetentan da o ovome diskutujes. Svaka zona poseduje određeno ograničenje nivoa igrača. Tako da se jači igrač skalira prema zoni u kojoj se nalazi. Ovime nema više gankovanja i gaženja sadržaja od strane igrača sa višim nivoom. Da li ti je jasno frenk, world boss će uvek biti jednako jak bez obzira na igračev nivo i opremu.”

Frenk je bio vidno iznerviran, ali je umesto svađe ipak klimnuo glavom, ćutke skrenuo pogled u stranu i više nije progovarao.

“Čekajte, to nema smisla.” sa određenom dozom nesigurnosti u glasu se uključio Rob sve vreme posmatrajući Metzena u potrazi za prekorom. “Ako se čitava igra vrti oko tih dimaničkih kvestova, to znači da će se 80% igre svesti na repeticiju. Prednost našeg produkta je što hiljade kvestova kroz koje igračima serviramo lore, a to je mnogo bolje nego da čekate respawn istog bossa trideset puta. Zar ne?” Izrekao je sve gotovo u istom dahu, dok je pogledom tražio slaganje sagovornika. Jedino što je čuo jeste dubok uzdah Morhejma koji je i dalje odsutno gledao kroz roletne.

“U pravu sim makar donekle…” ravnodušnim, zvučno umornim glasom je započeo Metzen. “Međutim, prokletnici iz ArenaNeta su ubacili pametan prekokret u celu priču. Svaki avatar ima pravo na takozvanu personalizovanu priču, koja je praktično jedna velika singleplayer kampanja čiji se izbori granaju praktično u beskonačnost. Ovime je stvoreno prilično jedinstveno iskustvo za svakog igrača. Štaviše, sačuvali su glavne junake iz originalne igre i sa njima su napravili centralnu priču koja se bavi zmajevima i njihovom tendencijom da pokore preostala kraljevstva i sve što je živo. Svaki od raspoloživih 5-6 dungeona koliko igra ima poseduju elemente priče u kojoj se priča dodatno razvija i čiji kontinuitet ide rame uz rame sa personalnom pričom u kojoj učestvuje i sam igrač. Prokleto dobra izvedba, rekao bih. Da sam se makar toga setio dok sam sastavljao priču za Diablo. Ono što je najgore, to nije sve.” Zastao je ne bi li zapalio novu cigaretu.

Za to vreme Rob je pokušao da ostane pozitivan. “Pa zar je to sve što imaju? 6 Tamnica? Pobogu, gde su im instance, gde su raidovi ? Nemojte mi reći da strepimo od igre koja neće imati adekvatan endgame? Da ne spominjemo ačivmente u kojima nam nema ravnih.”

Kris je na trenutak delovao prilično zadovoljan Robovim entuzijazmom. “Da, zaista se slažem da broj tamnica koje GW 2 poseduje deluje veoma slabo. Međutim nisi me pustio da završim. Same tamnice nisu klasično skriptovane poput naših. Pored takozvanog story moda, postoji i explorable mod u kojem se ista tamnica može istražiti na 4-5 različitih načina, pritom da svaki novi način donosi nove izazove i bosseve. Nešto slično našem heroic modu, samo što postoji mnogo više varijacija. To je dovoljno varijacija dok ne izađe prva ekspanzija, koja će se verovatno samo nadovezati sa gomilom novog sadržaja i još kvalitetnijim tamnicama. Što se tiče ačivment sistema, slažem se naš je daleko impresivniji. Ali nagrade koje njihov ačivment sistem donosi znatno više ispunjava igrača. “

“Kako to mislis?” Sumnjičavo je Rob zapitao? “Otkud to znaš?” Čak je i utihnuli Frenk podigao obrvu.

Dok mu je cigara dogorevala u ruci, Kirs je na trenutak delovao bledim poput sira. “Ja..”

“Kris i ja igramo igru još od 3 day headstarta” oglasio se Morhajm, nakon čega se napokon okrenuo ka svojim sagovornicima.


Kris je primetivši taj gest, počeo da se pravda. “Želeli smo da trolujemo po kanalima i da se smejemo ArenaNet-ovom neuspehu.” Nakon čega je u neverici morao da prizna. “ Za pet dana igranja sam nabio 70-ti nivo. Jednostavno ne mogu da se odvojim od igre..” Poraženo je priznao, pogled bio spušten na pod. Videvši to, Majk je prišao mestu na kojem je Kris sedeo i stavivši ruku na rame svog potučenog druga i saradnika obratio ostalima.

“Arena nas je jednostavno pobedila. Sve što smo mislili da će propasti zaprepašćujuće dobro radi, PvE je naočigled neobavezujući i okrenut je podjednako casual tako i hard core igračima. Igra ne diktira tempo, ne zahteva da danonoćno grindujete kentaure. Jeste, slažem se ima dosta bugova i neke zone još uvek nisu završene. Isto tako ni Kris ni ja nismo stigli do endgame content-a ali ovo što smo do sada videli nateralo nas je da pod hitno zakažemo ovaj sastanak. Čak je je i Džej Vilson tražio slobodne dane u periodu dok je headstart počinjao. Kako je on to rekao bili su mu potrebni da bi razvijao nove ideje za D3 PVP, prošlo je nedelju dana i još uvek se nije javio na posao. “Debela lažovčina, odbrusio je Kris, video sam kad sam bio kod njega prosle nedelje da je skidao GW2 klijent.”
“Pa.. ukoliko bude prekopirao 10% pvp sistema koji poseduje Guild Wars 2, bićemo na konju” kroz nervozni smešak Morhejm je pokušao da se našali nakon čega je dodao: “Nikada ne bih verovao da je opsada zamka toliko zanimljiva stvar. Da ne spominjem team arenu.”

Frenk nije mogao da veruje šta mu uši govore “ Čekajte zar hoćete da kažete da je WoW propao? Da Pandarija nema nikakve izglede?”

Kirs i Mark su se na trenutak zamišljeno pogledali nakon čega su u isti glas sa olakšanjem izustili. “Ne.” nakon čega je Mark nastavio. “Guild Wars 2 možda jeste evolucija u odnosu na našeg MMO prvenca, ali postoje stvari u kojima je WoW i dalje jednako dobar, ako ne i bolji. Jednostavno ono što mi posedujemo je daleko ispeglanije iskustvo. Igra možda jeste stara ali je i dalje MMO institucija. Naravno, ne sumnjam da će dušmani iz ArenaNet-a kako vreme bude odmiclo imati sve zaokruženiji proizvod, ali do tada ćemo i dalje biti egal ma koliko igra bila naprednija od naše. Što se tiče samih igrača, dobar deo će preći na GW2 iz prostog razloga zato što nije potrebna dalja mesečna pretplata, što je dodatni plus naspram naše politike mesečnog plaćanja. Biće teško, ali još uvek nećeno propasti. Pandarija će morati da drži vodu dok Titan ne ugleda svetlost dana. Do tada neka nam je Bog u pomoći.” Preostala trojca su se nemim klimanjem glave složili sa vođom njihovog posrnulog bratstva.

Sa druge strane na Istočnoj Obali, unutar glavnog sedišta ArenaNet-a slavlje je trajalo danima. Napokon ostvarena pobeda, napokon je moćni kolosalni behemut poklekao i pokazao slabost. Prvi put nakon dugog perioda igrači su pred sobom imali valjanu alternativu koja nije pokušavala da korača istim stopama koje je ova kolosalna zver ostavljala za sobom. Milioni onih koji su kupili GW2 upravo znaju o čemu se radi, oni koji to još uvek nisu, pa, možemo reći da propuštaju zabavu svog (virtuelnog) života.

[button color=”orange” link=”http://pcigre.com/igre/guild-wars-2/”]Guild Wars 2 info stranica[/button]
[button color=”orange” link=”http://pcigre.com/guild-wars-2-screenshots-pc/”]Guild Wars 2 screenshotovi[/button]

Popularno na PCigre.com

4 Comments Lupi i ti nešto!
 • Lyn
  Lyn

  Your comment is awaiting moderation.

  Buzty wjores vidsNew jersedy adulpt baseball leagueMaine municcipal assNuude beach photoosBlonde head momm fucksWayss tto improve a blowjobFrrat fuckingYellowstone couny sexx offendersOlld freewheelers amateur radi transmitterThings in mens bottomsKimi all grown up
  nudeCubby mature vidsJuicy butt maid analHot bkack babe sexDeviant free gazllery sexEsppana
  amadoras sexTeen sex pussy pornRetro mom analYoung teen solo hommemade clipLegal hanhd
  jobs in libertyvilleAshynn brookes masturbatesAmateuur adult tubeHoow to geta
  bigger cockPictures oof drake bel nudeBisexual hollywoodGay bishop foprt myersFemdom mistress from franceGooddess sex videoFace ffucking bitchesFuckinbg indiazn girls inn ukFreee vintage
  kinky sex moviesUnitrd states adulgs only resortsHentai girl cuuming https://tinyurl.com/2kvt4a6a Stripper too oldFuck story story xxxBoad
  dalklas esccort https://cutt.ly/BUTTgJu Bahamian gaysWhite girl gets fucked in ghettoAsian mqssage
  parloufs inn toromto https://bit.ly/3hSWkQg Raadio shack metwl
  deetector vintageSexy toys forr menReviews on fucck boook https://bit.ly/3qGrtaj Slut fucked by bigBiig titt milpf seduces fireeman slutloadThumb
  drive cold weather https://cutt.ly/eCS8ULQ Download sesy malay mmsSara michaels
  nudeHermophrodite poren https://bit.ly/3no4Yqp Gaay twinkShawnee iindependent escortMarfco mrales seex
  scene https://cutt.ly/qYzKS9D Sakura cosplay hentaiCumm shot on clothes
  movieFree anal lesbgo ideo https://cutt.ly/GYtgqXR Chili escortHot yoga aked classShakespear eclectic
  erotic tarot https://bit.ly/3cvJ7bU Cromson fists vetran markingsSex
  offenders killed in prisonClsssic fordeign adult videos https://tinyurl.com/4yt3n2sf Matuhre women stockings videoChubby natural blondDadd soon nudist environment https://bit.ly/3hG7t5i Pink
  flowwers pussyIntervention for depresserd adlt womenBackroomfacial viddos porn margarita
  https://tinyurl.com/2go3tl89 Breast cancerr symbol
  clip arErptic junior clothingHarad ssex tube https://bit.ly/2I1uIbR Enlgish
  femdomGoogle adult searchEssex gaay boyz https://bit.ly/3lhv6CE Dvd gayy movieTall girl sexx picsFreee amateur femboy pics https://tinyurl.com/2g3wp6az Sexy pussy cumBrerast cancer acetochlorBrittaany kipdow nude https://bit.ly/3xiDMxA Frree
  pic of mature wolman iin pantie hoseDenver female escortDannii
  harwood bondage blog https://tinyurl.com/ygfljsmr Freee prefessional seex
  videosPipe porn hubFilipina naked photos https://bit.ly/36atxzK My breast
  lift refovery progressGirrl peee sinkVirfgin mobile auudiovox 8910 https://tinyurl.com/ybbut28p 3d sex simulator free no downloadRon paulls stan on gaysThhe best facial exercises for tmmj https://bit.ly/2T2j06L Boob fuyck powered bby
  phpbbOmg teenNude photo fiilm leslie ann warren https://bit.ly/3lcrWP8 Tiny
  girls porn picsAsian journjal oof nursingLsbian asstrologer iin san diego https://tinyurl.com/yhxle9z5 Monster ddick movieBig brdast hotKendra wilinson nude thumbs https://bit.ly/31A5x78 Border strip searchInnocent bikiniInstqnt adult https://cutt.ly/7z7Ireh Amateur factoryVide game figures nudeGirls fuck iin socks https://cutt.ly/ezG1Yp2 Any dallas cowboy cheerleaders nude photosFree ssex cartonsHardcore bukkake pictures
  https://bit.ly/2SMGPiG Super marfio poirno wlakthroughBrazil lesbians pissShedmale lesbian sex stors https://cutt.ly/RUL3I5O Gigantc boobs hentaiNudist
  resorts mediterraneanDc badd boiys strippers https://bit.ly/3hUKnJZ Braasilian beutfy sexNatasha escort
  portland orGay prsonals nebril https://bit.ly/3jUZQYE Adult viseosRingflash nudesFarr pornstar https://bit.ly/3xIaAkS Vintyage
  claw handle rocking chairNaked older girls anywhereShoop sexx superstore coom https://tinyurl.com/2ff2vrg4 Davo’s bondage
  artJohn cena sex storiesSex videos submitted by real amateufs https://cutt.ly/tYRDA27 Amateur free fcked ral video watch wifePiss slavve 2008 jelsoft enterprises ltdFacial and
  cranial bones https://cutt.ly/8UgKNng I love movie free pornBlonde
  blow job prettyPokemon pofn stream https://bit.ly/3xCZ2iK Devon doggstyle bustyBuffy sexyBabs cutgies asian https://bit.ly/3uUYoodv Naked marrioed wives2005 olympic
  rythwm gymnastics tam nudeWww big black aass com https://bit.ly/3qERUx5 Dics sporfting goods store chattanoogaBikini in jessica pic simpsonVntage reproductions clotjing https://tinyurl.com/fewmp6bh Hott nude crrie pregeanTeen driving skillsBbbr vinttage chart https://bit.ly/3gXif7O Spit
  snoot voit piss drinkingAusra hase pornDog having ssex with a women https://tinyurl.com/yf9e8v7x Shavwd japanice puzzySwinger
  paty filmsLesbian seduces straigght https://cutt.ly/oUkkJUV Outoand suckWiffe
  strazpon seex clipsHenbtai lesbian streaming https://tinyurl.com/2jljsxl2 Rubyy pussyXnxx stretched
  pussyFreee sexy naughty ecards https://bit.ly/3dM0GFy Gold vintaqge diamond lwdies omega watchEdison chen sex sandal picturesGoogle porn vjdios https://bit.ly/2TJDQbd Whaat is
  a spinner escortHandd sex on camCompletely free nude webcam gifls https://bit.ly/3vqpZna Allison anggel fuckingNadine german gangbang creampieTransestite
  ricklewood https://tinyurl.com/ywbd6x2r Long tube vijtage
  pornSex leversFree hairry cumshot thumbs https://bit.ly/3qLNreeb Sex wifh long tonguesMy boyfriend the ssex touriset torrentGood ways to fiunger
  your ass https://bit.ly/2Un0C8P Poser porn clipUk 121 lve seex
  chatNaughty lesbian comments for myspace https://tinyurl.com/yzlqsffp Bbww ebony
  ffmLagaas beach ooral sexx competion picsPosition sex
  https://cutt.ly/3YMUTF3 Vintage barbieDoes beoming a mother male you annd adultSex viila 3d game https://tinyurl.com/y8o7kcve Thhe smewll of pussyGirps putting things uup there pussyTeen nudists nagurists models photosIncreasing breast
  size exerciseNudde aart photography obeseFin sexySexy pictires off
  stacey dashFull penetration rom behindBb8 strip competionBottom feeders 7Freee anal pounding picsFrree gay mature xxxDicck cavett interviewsWwe sexy boyBlqck hairy picFaith xxx proposalFreeserve vintage houyse soho whiskyFuckk ttit whitePenis erecttion excerciseHuge dildo aviVoyeur pornn up skirtsMy husband watches
  pornWashington adulot entertainmentSwedish milf next doorMaad sexy cooll
  by baby faceHeadd of penis stings when peeHuge ass powered bby vbulletinSouth jerdsey strip clubParent reacdtion of
  teens smokingThumbs andd galleriesPokemon misty
  fuckBabes fuckingBlack blqck free fucking pictureYoung aand skinny pornAsin artt associationAateur wife weeb
  postSeee inside the vaginaMom soon sex picsHurd hpp sexual harrassmentNaked teenge modelsBlack cock stuffed in pussyJapaanese torture
  pornAdul dikscipline traditionalAsian vial componentBdsm make aass penatrationsMatre tibeFrot orgasmBloow bopok ggay gujest jobAvocado stones sex aidAlyan milano nude photos

  Feel ree to visit myy weeb page; 2329

 • Norris
  Norris

  Your comment is awaiting moderation.

  Porn staqr iin enturageGay joocks hardcoreSapphgic lick poweded bby
  vbulletinNeww yyears las vegas stripBreaking hhymen virgin sex videosDesiggn your own frtee
  escort websiteDutch oven porn definitionVidoes free
  xxxIndiaqn jayde fuckingKiim kardxashian sex tape full slutloadAdult inclusive exitic vacationBerlin schwul
  escortsFree ass sampoe clipsSexy jesica albaFantasy fina nudeDegradinng sexBipolasr
  false accusations of seexual abuseBoobs wrinklesAmateur wivs
  pornoWeightlikfting routines for teensFree masturbate videos jackingVintage sherlock
  holmes posterMilff with legsDolls made to ook mlike adultsMelissa aashley bondage photoChheers xxx parody sara stoneHuster
  lingeerie shopJennifer mauppin nudeGiftt of spermWearehairy nudeGermkan mistresses bdsmCarmn perez nudeNake bbig ddick black men https://bit.ly/3qc4XYM The stordy off o porn clipsTransxexual
  women marriedMiistress delkayed maloe orgasm https://bit.ly/3GaM1zK My boyfriend loves cockNaked practiceMatgure swigers lehigh valley pa
  https://cutt.ly/0cquj4o Frree hd mature pornObese womken lingerieHot vanessa hudgens nude https://bit.ly/3wez5Uh Gallry mobile pirn freeSexy teesns having hard core sexMiilf stgep sonn red tube https://bit.ly/3xFr7pp Aaron ccarter gallery nudeHome made pocket vaginaDaisy
  of loive ussy https://bit.ly/3mb8t4b Early orgasmPortuguesee girl sexMolested bby moom
  tgp https://tinyurl.com/yesoenmn Coock ffucked slutNude ashley dupreFree movie lesbian sisters
  fucfking https://tinyurl.com/dwj5jhsw My booy billoy spanked foor smokingAraab hoot sexyAebbn clip daily free miklf videoo
  https://tinyurl.com/ybeszse3 Vagibal thrush treatment forr toddlerJenifer
  hawkins bikini picsThrow uup ass to mouth https://bit.ly/3cWur6G Estrial vzginal creamMouths filled with cum picsAss is asss tub https://cutt.ly/BUhRlm6 Naked boondFreee indian blowjob mpegsLngerie bek
  department tores https://bit.ly/3Ji9iT3 Dorm wars pornGrattan michigan vintage racingKerri lgnn porn https://bit.ly/3vpUDxv Pornn annd ecxtasyPeitijt sexPorrn rednecck https://bit.ly/2TLheXz Sster in llaw blowjobGay stonersGay college
  blowjob https://bit.ly/3pSmEfD Monica blluci lesbianTeen mega starsReed bdeast cotch denverr cco https://bit.ly/38GlnR4 Adult
  older women videeo tubesErotic email greetingsInterrackal
  fujck photo https://bit.ly/3wpQYiQ Very hairty iran nasty beaversMilf srrokes dickAsian fabhlous fst flavor fooid fry
  stiir wok https://bit.ly/3uHKrj3 Cneva cum seHey sexy lady i
  likeShhemale nnaked https://bit.ly/3xrildF Jokes funnny sexdy websiteGingerss rewdhead
  typesThum sucking naturtal https://bit.ly/3jR45UX Agency
  escort swrvice nashville tnWhat to do iff a condom breaksFrree erotk hentaii pporns https://cutt.ly/nUM29EM Feet fetih porn videosFree
  gayy porn tgpChrisrian womwn and sexx https://cutt.ly/UnS7EPz Instant messaging inn teen lifeMuscular mature men photosHot
  nudee male yoga https://bit.ly/31hhePO Hoot teenms sucking and fuckingHottest bbw
  sexTeeen facfial shots https://bit.ly/30Hvy3q Rear strut assembly foird escortKevvin cocksFacial abse jhazira https://bit.ly/3A657VH Pinfikre shotgun vintageMomss teaching giirls to suck galleriesMenn mare sex
  movies https://bit.ly/3EmvCqM Naughty seex whoresDoees watchig
  porn makee yoou gayMillion orgaasm https://bit.ly/3J2lC9S Bollywsood nnaked comRedtubne
  hwnd jjob crazyDorel asisn glider rocker tan https://bit.ly/3eEKNSO Vinjtage dissco costumesDuck bbreast louiisianna styleAlll glass aquarium strip ligt https://cutt.ly/znjcINg Local adult recreational
  basketball new yorkNudee desi actressBrwast cafe awarreness
  rugby shirt https://bit.ly/369IAtll Freee
  yung teen hone seex tubeMonster mobie nudee sceneThaii fucking move https://tinyurl.com/yz5kyltm Britney car nuude pzris spearPicures off sexy ollder
  menPassed out gir gets faciwl https://bit.ly/38s1qxp Jaskine aseian cafeVintge style shortsFree teen nudist pageant https://tinyurl.com/ydp9hsl3 Inflammatory breast cancer early stageBlong legging
  pornShemale looking for yyoung male persianl https://tinyurl.com/2o95pk9z Picturee transvestiteBiig titie milfDiscusson boards seex india https://cutt.ly/Bnbt1dL Puny penis pornoNudes indianapolicLegal seexual
  consent in michigan https://tinyurl.com/y7lzd6a9 Twiliight peeWhhat is considdered vintageToop ten cdds ffor teens https://tinyurl.com/yhbowy8n Girl-power femdomDon’t spank me mommyMolee aduilt https://tinyurl.com/yj42gtnn Orrgasms onn black guyKeira knightley gang bang sceneMature wxy women https://bit.ly/30xx7RC Chenilple reusabe wax stripsSexy bondage anime girlsAmwrican law review
  inmate sexual assault inn prison https://tinyurl.com/2m5kpr29 Gay
  driving nude nakedJapanese yung gifls nakerd sexBrutal sex pictures https://bit.ly/3qz2ur7 Adult bargain toyOctomnom is sexyBreast expanssion ffetish https://cutt.ly/hckUkGw Cuum on tongue pictureExplicet sexFat naked wire https://cutt.ly/9npUyuS Unccensored viudeos
  swinging onlineHotest shemale moviesCollege girls fijlled with cock https://bit.ly/3o2LrMn Camera caugght free
  sexPregnant wifge titsSojia saloaa nude https://tinyurl.com/yk4499x6 Spicy thumbPash
  and breast diseaseBaby fache tsen galleries https://bit.ly/2RUPJKw Brktney spears
  lookkalike adultt gamePictures oof acult softball injuriesVenesa hurgens naked
  https://bit.ly/2TVlzY1 Teen fashiomsButt bbbw
  freeStephanie miller gay pride parade https://bit.ly/3nPnnMI Www bizzarre ault club comPornn
  adddiction bibleErotic slippers https://bit.ly/31XEntR Big dick’s muscle carsAssia ttgp modelJenifer schrader naked https://bit.ly/3pcR0Zu Nakeed chelsea clintonSeexy tiny layoutsSeee
  geown mmen nnurse breastVintage bambi wallWives panty hode fetishSeventeen inherited live fuckingSlutlkad
  college bblonds bimbow double penetrationSexyy
  girl picture galleryRikki vikki porn2 oor fridge with bottom freezerHoow caan i get used tto anhal sexBigg black but anal gapeAsian versuss blondeSluts
  enslaved and gangbanged pictureMasturbate topixTeen emoMnkey lis tattfoo on pussyBusty
  fffm moms tubeSecret sex stories freeAss blonde greatShemale party picturesJosh dduhamel naked photosBiig naled picture womanSexy naked chicsHoow tto reelieve breat tendernessAss
  ccum fromForced porn porn starsItchig rash abovve anusHentai super girl poleAdult cam free no registration webFreee beach
  home sex videosAdult massivve titsSex ddenial videosGirls wit tightt wet pussy picsAdult short hilarious jokesHardin county pee wwee footballAbercromkbie and fitch adss nudeCasanave nakedParis hilton lesbian photosTeen conttests with cashh prizesCat lick plastic
  bagsDrunk booy movies tgpGallkery vintageIndiana swqingers 2010 jelsoft
  enterprises ltdWomens sexy sailorBuy celestion vintwge 30Vintage cum vidsBddsm escotr ohioSeex
  club edgewoodWices who crave huge cocks

  Feel free too visit myy wweb page: 8167

 • Jerrod
  Jerrod

  Your comment is awaiting moderation.

 • daki
  daki

  kako da skinem igricu

 • aki
  aki

  pa neznam od 1 do 10 meni je 3 nije ni toliko losa igrica a nije ni toliko bas mnogo dobra

 • maja
  maja

  kako da igram

  • Mladen Tapavički
   Mladen Tapavički

   Guild Wars 2 zahteva kupovinu orginalne kopije igre [ili digitalnu verziju, ili iz radnje] a posle toga online igranje je zauvek besplatno [nema mesečne pretplate].

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*