GeIL memorije u ponudi Direct link-a


GeIL memorijeDomaća kompanija Direct Link je objavila novo proširenje distributivnog portfolija u segmentu PC memorija, ovog puta proizvodima kompanije GeIL, namenjenim zahtevnijim korisnicima i igračima. GeIL nudi vrhunske proizvode, besprekoran kvalitet i lifetime garanciju za svoje memorije. U prvoj našoj porudžbini stigli su standardni DDR2 moduli, kao i brži DDR2 Ultra i DDR2 Ultra Plus moduli za najzahtevnije.
GeIL memorije se prodaju u maloprodajnom pakovanju, tj. u kartonskoj kutijici atraktivnog izgleda. Sve GeIL memorije u našoj ponudi imaju aluminijumske hladnjake koji pokrivaju čipove, a na hladnjaku je autentičan logo GeIL. Memorije se mogu nabaviti u pojedinačnom (single channel) pakovanju i u duplom (dual channel) pakovanju, gde su dve istovetne (uparene) memorije spremne za rad u dvokanalnom režimu. Ako vam je u računaru potrebno 4 modula, najbolje je uzeti dva dupla pakovanja istog modela memorije i očekivano visoke perfomanse neće izostati!
Osim standardne DDR2 memorije, GeIL nudi i seriju DDR2 memorija visokih performansi. Ove memorije nose oznaku serije Ultra i rade na agresivnijim memorijskim SPD tajminzima (npr. 3-4-4-8 umesto 5-5-5-15) u odnosu na standardne i zato obezbeđuju bolje performanse na istoj radnoj učestanosti. (Ako poredimo PC2 6400 memoriju iz standardne serije i serije Ultra, obe rade na 800 MHz, ali je Ultra brža jer ima agresivnije tajminge.) GeIL nudi i Ultra Plus module koji su isprobani i rade na višim radnim frekvencijama od onih za koje su standardizovani!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*