Frets On Fire opis


Ritmičke i muzičke igre su oduvek imale veliku publiku, zbog arkadnog načina izvođenja i raspona u godinama publike na koju razvojni timovi ciljaju ovakvim naslovima. Guitar Hero serijal je ovaj tip igara podigao na daleko viši nivo, a za igrače koji više vole neobaveznu igru, uz koju se mogu zabaviti u trenucima dokolice, finski studio Unreal Voodoo je razvio savršen besplatni klon Guitar Hero'a, Frets On Fire!

FretsOnFire 6 FretsOnFire 7 FretsOnFire 5

 

Glavne odlike ove igre su :

Lepo osmišljen tutorijal sa duhovitim komentarima koji vas polako uvodi u igru

Tri pesme Tommija Inkile su uključene u osnovnu verziju igre

Editor kojim možete sami ubaciti u igru bilo koju pesmu u .ogg formatu, uključujući i već spremljene kolekcije pesama iz igara Guitar Hero

Podršku standardne PC i Guitar Hero igračke kontrolore

"World Charts", zvaničnu online listu najboljih rezultata

Frets On Fire, za razliku od Guitar Hero serijala, nema nikakvu priču, nivoe, niti bilo kakav sistem napredovanja. Ovo je igra za prosto prekraćivanje vremena i kao takva i ne pokušava da vam nametne bilo kakve ciljeve. Jedini cilj ove igre je, jednostavno, zabava! Od igrača se u ovoj igri očekuje da bude skoncentrisan na kockice koje prolaze ekranom i pravovremenim pritiskom na neki od "F1-F5" tastera u kombinaciji sa tasterom "Enter" na tastaturi svira pesmu koju je izabrao. Već posle par minuta vežbe, spremni ste i za teže pesme. Na većim težinama nije dovoljno pritiskati samo jedan po jedan taster, već je zaista potrebna koncentracija i veština da bi se "ubole" prave kombinacije.

Atmosfera u igri , posle desetak odsviranih pesama i pri pokušaju da ih odsvirate na većoj težini, ume da postane prilično uzavrela. Pogotovo ako Frets On Fire igrate sa prijateljima i međusobno se takmičite. U toj varijanti ova igra dobija potpuno novu dimenziju, kao društvena igra. A svojim izborom pesama koje ćete svirati daje potpuno unikatan doživljaj svakom igraču.

FretsOnFire 2 FretsOnFire 4 FretsOnFire 3

Grafičko okruženje u igri je lepo osmišljeno i nema nepotrebnih detalja u pozadini koji bi igraču odvlačili pažnju. Jednostavna, kakva jeste, Frets On Fire u grafičkom pogledu lako može dobiti prelaznu ocenu. Raznim dodacima sa internet foruma ove igre možete znatno unaprediti taj vizuelni aspekt igre. Isto se može reći i za zvuk, jer jedino vi birate na koji način i sa kojim pesmama ćete doživeti ovu igru.

Od izlaska prve verzije na tržištu je prošlo godinu i po dana, tako da su svi bugovi, koji su mučili prva izdanja, ispravljeni. Na zvaničnom forumu igre, http://www.fretsonfire.net/cgi-bin/ikonboard.cgi, možete preuzeti i brojne, takođe besplatne, modove koji će vaše igračko iskustvo podići na sasvim novi nivo!

Imajući u vidu da je Frets On Fire besplatna igra, ništa vas ne sprečava da je makar probate, čak i ako imate sporu internet vezu. Ova igra radi na Windowsu XP, Linuxu i Mac operativnom sistemu, tako da ne postoji ograničenje ni po tom pitanju. Hardverska zahtevnost gotovo da ne postoji. Ako se odlučite da provedete nekoliko trenutaka uz Frets On Fire, igra će svakako umeti da vas nagradi dobrom zabavom. Svi headbangeri, koji su makar jednom u životu skakali po sobi uz "Air Guitar" i pretvarali se da sviraju zajedno sa svojim omiljenim bendovima, sada imaju sasvim nov "hobi" – Frets On Fire!

Naziv Igre: Frets On Fire
Žanr igre: Ritmička/muzička igra
Razvojni Tim: Unreal Voodoo
Izdavač: Unreal Voodoo
Datum Izlaska: 3. avgust 2006.
Veličina: 30.7 MB
Internet sajt za preuzimanje igre: Frets on Fire
Screenshotovi: Frets on Fire
Diskutujte o igri i opisu na forumu  

Minimalna i preporučena konfiguracija ne postoje! Ukoliko je vaš PC sposoban da podigne Windows XP, Frets On Fire će vam raditi bez problema!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*