Football Arena opis


Football Arena 03 Football Arena 02 Football Arena 01

Svetsko prvenstvo u Nemačkoj je prošlo i većina nas želi da ga što pre zaboravi. Okrenuli smo se svetlijim temama i naše preostale fudbalske nade polažemo u Klementea – temperamentng baskijca koji, nadamo se, zna sta radi. No, ipak, ukoliko želite da se malo zabavite, sajt B92 i Majstori su pre izvesnog vremena predstavili zanimljivu mrežnu igricu pod nazivom Football Arena.

Football Arena se najbolje može opisati kao lagani spoj fudbala i šaha. Posle bezbolnog registrovanja i startovanja igre, za koji je potreban Java plug – in, sledi prijatno odrađena početna strana. Na njoj možete naći arene u kojoj se mečevi igraju, instrukcije, podešavanja vašeg tima i rang listu igrača. Preporučujemo da, pre nego što uletite u fudbalske okršaje, pročitate instrukcije kako bi vam princip igranja, koji je izuzetno prost i razumljiv, bio sto jasniji i kako bi pokupili po koji hint od strane tvoraca igre.

Za igranje vam je dostupno 12 arena autentičnih imena, od Leipzig pa sve do Munich arene. Svaka arena se sastoji iz 18 terena na kojima se održavaju mečevi. Tu je i čet prozor u kome možete razmenjivati iskustva sa ostalim igračima. Na raspolaganju vam je 5 igrača koji se dele u tri kategorije: golman, odbrana i napad. Svaki igrač ima svoje polje kretanja koje je naznačeno u igri. Svoje igrače krećete po naznačenim poljima. Planirate i sprovodite svoju akciju u okviru jednog poteza čije je trajanje 25 sekundi. Kao i u šahu brojne su taktike kojima možete stići do pobede.

Ovo je jedna vrlo zanimljiva mrežna igrica koja kombinuje dve metodološki iste igre. Pronalazi zlatnu sredinu između njih i uspeva da zarazi igrača svojim šarmom. Ukoliko zelite jednu poteznu fudbalsku simulaciju koja će vam pružiti priliku da taktizirate i iznad svega da se zabavite igrajući sa ostalim igračima na internetu onda prihvatite našu preporuku Football Arene.

Korisna adresa:
http://www.b92.net/arena

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*