Sudije vas čuju u FIFA 13


Korisnici Xbox 360 konzola su odavno navikli da u svojim igrama susreću raznorazne dodatne načine igranja igara koje im omogućava njihov inovativni senzor za praćenje pokreta i razgovora KINECT.

Da bi oživeli atmosferu pri igranju utakmica, developeri iz Electronic Arts-a su preko Kinect-a dodali mogućnost automatskog detektovanja vaših razgovora koji mogu veoma da utiču na rezultat mečeva.

Naime ako igrate sami ili u multiplayeru sa drugarom u istoj sobi, igra će detektovati vaše razgovore, komentare, svađanja i naravno… uvrede na račun sudije i njegovih bližnjih. Sve ovo će biti instantno detektovano, i sudija će regovati po potrebi (nećete dobijati kartone, ali će biti strožiji).

Takođe u sred igranja možete vršiti zamene igrača prostim pričanjem, bez potrebe da palite menije i ručno selektujete ko treba da izađe a ko da uđe na teren. Isto važi i za formacije, taktike igranja, pa čak i pojedinačne poteze.

Trejler

Kad izlazi?

Glasovno upravljanje FIFA 13 igrom će biti prisutno samo na Xbox 360 konzoli, a puna verzije igre će se pojaviti u prodaji na svim platformama 28. septembra 2012. godine.

[button color=”orange” link=”http://pcigre.com/fifa-13-sistemska-zahtevnost/” target=”_blank”]FIFA 13 PC zahtevnost[/button][button color=”orange” link=”http://pcigre.com/fifa-13-screenshots-pc-ps3-xbox-360-wii-u-wii-ps2/” target=”_blank”]FIFA 13 slike[/button]

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*