E3 Media & Business Summit 2007 Gameplay trejleri


E3 Media & Business Summit 2007 tradicionalno je sa sobom doneo veliku količinu video materijala, od kojih su nama najzanimljiviji gameplay video snimci. Prikazaćemo neke od njih.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Počinjemo novom igrom Infinity Warda, Call of Duty 4: Modern Warfare, koja je svoju budućnost našla, kako na to i sam naslov ukazuje, u modernom ratovanju. Trejler prikazuje deo misije u kojoj snajperisti infiltriraju područije oko ozloglašene nuklearne elektrane Černobil.

Download: low-res – 32 MB ; HD – 101 MB

 

Assassin's Creed

Ubisoftova igra Assassin's Creed je prošle godine uzburkovala igračku javnost izvanrednim trejlerom, sada imamo priliku da pogledamo kako sve to izgleda na demo demonstraciji ove igre.

Download: low-res – 46 MB ; HD – 145 MB


S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

GSC Game World je na ovogodišnjem E3-u objavio da radi na S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, čija se radnja zapravo odvija godinu dana pre događaja iz Shadow of Chernobyla. Kako razvojni tim kaže, razlog za ovaj potez je njihova želja da objasne nastanak zone i njenu istoriju.

Download: low-res – 15 MB ; HD – 46 MB
 

Need for Speed: Pro Street

Kompanija EA games je nedavno objavila da radi na novoj igri iz poznatog serijala arkadnih vožnji Need for Speed, pod nazivom Pro Street. Gameplay trejler koji možete pogledati prikazuje realistična oštećenja vozila, kao i dim koji je posledica "prženja" guma.

Download: low-res – 35 MB ; HD – 108 MB
 

Medal of Honor: Airborne

Još jedna igra iz kompanije EA, Medal of Honor: Airborne nastavlja tradiciju serijala koji se bavi Drugim svetskim ratom. Ovoga puta, Airborne, preti da postani pravi hit i vrati MoH serijalu mesto na tronu igara iz ovoga žanra.

Download: low-res – 11 MB ; HD – 35 MB
 

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*