E3 Media & Business Summit 2007 Gameplay trejleri #3


Crysis

Crysis, čudo iz Nemačke, sprema se da na jesen ostavi bez daha igače na PC-u svojim vizuelnim karakteristikama, o kojim smo mnogo slušali, čitali i gledali, mada nije na odmet da još jednom pogledate kako Crysis izgleda na delu:

Download: low-res – 29 MB ; HD – 91 MB ;
 

Mercenaries 2: World in Flames

Radnja igre Mercenaries 2 smeštena je u Venecueli gde je izbio rat oko "crnog zlata" – nafte. Igrač je jedan od plaćenika koji izvršava razne zadatke za svoje poslodavce u ovoj ratom razorenoj zemlji. U sledećem trejleru možete videti deo atmosfere i gameplaya, koji itekako opravdava podnaslov World in Flames.

Download: low-res – 8 MB ;
 


BlackSite: Area 51

U ovom FPS-u, smeštenom u današnje vreme, igrač preuzima ulogu odlikovanog vojnog veterana, zaduženog od strane vlade da predvodi tim "tajnih vojnika" na misiju borbe protiv neidentifikovane neprijateljske rase. BlackSite: Area 51 razvija Midway Austin, a možemo je očekivati u Septembru tekuće godine.

Download: low-res – 19 MB ; HD – 59 MB


Haze

Dvadesetipet godina u budućnost, države i njihove vlade predaju vojne operacije u ruke privatnih, multinacionalnih korporacija. "Mantel Corporation" je jedna od ovih korporacija koje poseduju sopstvenu armiju, koje se plaše teroristi, diktatori, politički protivnici. Igrač preuzima ulogu Jake Carpentera, kojeg prva misija vodi u Južnu Ameriku…

Download: low-res – 16 MB ;
 

World in Conflict

Priča počinje 1989 godine. Sovjetski savez, kome preti raspad, odlučuje se na invaziju Evrope. NATO uzvraća udarac, ali se suočava sa još jednom invazijom, preko okeana, na Severno Američko tle. Ukoliko želite da saznate više o ovoj igri pročitajte najavu na našem sajtu.

Download: low-res – 13 MB ; HD – 39 MB
 

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*