E3 Media & Business Summit 2007 Gameplay trejleri #2


Gears of War

Microsoft je na svojoj konferenciji na E3-u objavio da radi na igri Gears of War za PC. Gears of War je prošle godine pokupio mnogobrojna priznanja, kao i nagradu "Igra godine" dodeljenu od strane mnogih sajtova i časopisa.

Download: low-res – 18 MB ; HD – 57 MB
 

Enemy Territory: Quake Wars

Enemy Territory: Quake Wars je online taktička pucačina u kojoj se igrači mogu pridružiti jednoj od dve suprostavljene strane, EDF (Earth Defense Force – ljudi) ili varvarskoj vanzemaljskoj armiji Strog. Quake Wars razvija Splash Damage pod budnim okom id Software-a, a kao datum izlaska je najavljen Avgust tekuće godine.

Download: low-res – 9 MB ; HD – 27 MB ;

Stranglehold

Stranglehold je FPS u stilu Max Payne-a, čija se radnja odvija u Hong Kongu i Čikagu, a smatra se "duhovnim" naslednikom John Woo-ovog filma "Hard Boiled". Glumac Chow Yun-Fat ponoviće svoju ulogu Inspektora Tekile, policajca koji vodi privatni rat sa Hong Kongškim kriminalcima.

Download: low-res – 16MB ; HD – 50 MB

Starcraft II

Skoro jednu deceniju posle Sci-Fi RTS-a Starcraft, Blizzard je najavio njegov nastavak – Starcraft II. U terjleru možete videti jednu od tri igrive rase, Protoss, koja se oslanja na manji broj kvalitetnih jedinica. Više o ovoj igri saznaćemo na Blizzconu, koji se održava u Avgustu.

Download: low-res – 19 MB ;
 

Frontlines: Fuel of War

Frontlines: Fuel of War je FPS čija je radnja smeštena u blisku budućnost. Dve velike alijanse vode rat za preostale resurse na zemlji, Western Coalition (U.S./E.U.) i Red Star Alliance (Russia/China). Izdavač je THQ, a datum izlaska je Q1 2008.

Download: low-res – 13 MB ; HD – 39 MB

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*