Mavic 2 dronovi uskoro u Srbiji! Saznajte koja poboljšanja donose


DJI Mavic je i do sada važio za najbolji prenosni dron, ali došlo je vreme za novu generaciju i brojna poboljšanja.
Mavic 2 Pro i Zoom (Srbija)
Mavic 2 sada dolazi u dve različite verzije – Pro i Zoom.

Ukratko, Pro verzija ima najmoderniju kameru razvijenu u saradnji sa kompanijom Hasselblad sa senzorom od 1“, rezolucije 20 MP koji snima u RAW formatu sa podrškom za HDR, što je čini jednom od najboljih kamera za kreiranje fotografija ikada montiranom na komercijalni dron, a pogotovu na jedan ovako malih dimenzija.

Zoom model sa druge strane ima mogućnost 2x optičkog zuma, što i ne deluje na papiru tako mnogo, ali u kombinaciji sa dronom donosi neverovatne mogućnosti kako fotografije tako i video materijala. Posebno interesantna je opcija Dolly zum gde kamera zumira, a dron se automatski povlači unazad i kreira se jedinstvena perspektiva.

I sama konstrukcija drona i daljinskog upravljača je pretrpela značajna poboljšanja – propeleri su tiši, domet daljinskog je povećan na odličnih 8km, a vreme u vazduhu na jednom punjenju baterije je povećano na do 31 minut.

Jako značajno unapređenje je i činjenica da sada dron ima senzore koji ga upozoravaju na prepreke u svim pravcima pa neće biti problema da zakačite nešto dok letelica ide postrance ili unazad. Konačno u sport modu Mavic 2 može da postigne brzinu od vrlo impozantnih 72km/h.

Sve u svemu Mavic 2 je veliko unapređenje već ionako jako dobrog drona i prava poslastica i za profesionalce i za one koji bi samo da imaju mali dron koji nose sa sobom na avanture.
Mavic 2 Pro i Zoom cena u Srbiji

Mavic 2 Cena u Srbiji

Mavic 2 dronovi će se uskoro pojaviti u prodaji. Cena Zoom modela će biti oko 150,000 dinara dok će cena Pro modela biti oko 180,000 dinara.

Više detalja o cenama i kupovini možete pronaći na sajtu ComputerLand Shop.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*