Diplomata opis


Diplomata Diplomata Diplomata

Jedna od prvih, ako ne i prva, online multiplayer igra sa naših prostora nalazi se na adresi www.balcancafe.com . Radi se o igri Diplomata. Igra je počela sa radom u decembru 2005. godine. Broj igrača se povećava iz dana u dan i do sada je narastao na preko 350, od toga više od 150 stalno aktivnih.

Sam naziv igre – Diplomata, dosta govori. Kao lider novoformirane države vaš cilj je da postanete moćniji od ostalih. Koristeći sva sredstva od diplomatije do rata uz neophodnu mudrost i pravu strategiju trebate izgraditi državu koja će biti lider i vodilja malim državicama oko vas. Kao lider možete da dogovarate i koalicije sa ostalim državama i tako zajedničkim snagama pobedite ostale. Zadatak zvuči jednostavno, ali morate da znate da isti cilj imaju i ostali igrači koji će na sve načine pokušavati da budu bolji od vas. Svaki igrač može da se opredjeli za neki od ponuđenih tipova država (Srbi, Hrvati, Muslimani, Hakeri, Sverceri, Pacifisti, Pobunjenici, Naučnici, Gerilci, Makedonci, Crnogorci…) i svaki tip sa sobom donosi svoje dobre i loše strane. Jedni su jači u napadu, drugi su bolji u odbrani, treći proizvode više hrane itd.

Igra je poteznog tipa, i svakih sat vremena dobijate po 10 poteza koje trebate što pametnije iskoristiti. Igra se resetuje svakih mesec dana (svakog prvog u mesecu), a za prethodni mesec se formiraju rang liste igrača. Takođe postoje i zbirne rang liste svih prethodnih ciklusa.

Komunikacija sa ostalim igračima je moguća putem internih poruka (država – državi) ili putem javnog chata koji je aktivan tokom cele igre. Na chatu takođe vidite trenutno prisutne igrace, a sa njima mozete da ostvarite i privatnu komunikaciju.

Diplomata propagira besplatno igranje i druženje svih dobrih ljudi, bilo koje nacije bili. Igra se razvija svakim danom i konstantno se radi na njenom izgledu, optimizovanju skripti i baza podataka. Igra je besplatna, pa nema razloga da se ne oprobate i pokažete kakav ste Diplomata.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!
  • 新西兰换汇公司
    新西兰换汇公司

    Your comment is awaiting moderation.

    Hey, thanks for the blog article. Really Great.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*