Dark Souls u 60fps


Od prvog minuta kada se dugo očekivani Dark Souls pojavio na PC-u, armija fanova i programera je krenula da modifikuje ovu igru u nadi da će otkloniti očigledne nedostatke koje Namco Bandai i tim From Software očigledno nisu hteli da isprave.

Posle samo 23 minuta od početka prodaje, programer sa nadimkom Durante je uspeo da ukloni ograničenje rezolucije i omogućio igračima da se najzad oproste konzolne rezolucije 1280*720 i igraju sa boljim podešavanjima. To je bio samo početak posla, jer sada tačno mesec dana kasnije imamo mogućnost da unapredimo igru i na polju framerate-a!

Moder sa nadimkom Nwksje izdao patch koji omogućava renderovanje igre preko 30fps-a, što najzad omogućava PC igračima sa jačim konfiguracijama da najad zaigraju ovu igru “kako bog zapoveda”. Pošto igra nije najbolje portovana na PC, samo igrači sa novijim quadcore procesorima će imati mogućnost da osete 60fps gameplay. Buduće revizije će naravno biti optimizovanije i pokušaće da omoguće i laptop igračima da zaigraju ovaj mod.

60fps mod možete skinuti sa ove lokacije (trenutno je ponuđena verzija 1.1 koja zahteva da imate instaliran .NET FRAMEWORK 4.0), a mod za otključavanje rezolucije je ovde.

Uživajte!

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*