Cyberpunk 2077 najava


Posle velikog uspeha sa franšizom Witcher, developeri iz Poljskog studija CD Projekt RED se spremaju da fanovima RPG žanra podare igru smeštenu u odlični Cyberpunk™ univerzum koji je zadnjih 20 godina zabavljao milione fanova ovog stonog pen-and-paper sistema.

Za razliku od Witchera koji se fokusirao na linearne avanture natprirodnog ratnika Geralta (uz malo grananja priče), Cyberpunk 2077 će vam omogućiti da sami napravite svog lika i igrate ga na koji god način hoćete, od hakera, uličnih boraca pa sve do visoko treniranih cyber nindži. Okruženje igre će vam savršeno omogućiti da radite šta oćete, a poznati “Night City” koji je bio centar dešavanja mnogih avantura u starom Cyberpunk 2020 stonom RPG sistemu će doživeti svojevrsni fejslifting (nuklearku koja je uništila centar grada) što će omogućiti developerima da naprave totalno nove sekcije grada.

Naravno, CD Projekt RED neće odustati od svog narativnog stila i igra će defintivino biti namenjena odraslim igračima koji vole komplikovane likove, realističnu priču i cyberpunk avanture smeštene u mračnu u korumpiranu budućnost prepunu opasnosti.

Kad Izlazi?

Cyberpunk 2077 će se pojaviti u prodaji tokom 2014. godine, a za sada je najavljena samo PC verzija igre koja će sigurno izgledati odlično.

Popularno na PCigre.com

2 Comments Lupi i ti nešto!
  • Axl247
    Axl247

    Ovo izgleda inpresivno

  • cainite
    cainite

    The Witcher linearan?! Zaista?!? The Witcher samo nije “open world”, o linearnosti nema govora! Ko sve dobije šansu da piše…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*