Crysis 3 multiplayer beta


Kao grom iz vedra neba, Crytek i Nvidija su iznenadili fanove Crysis franšize sa najavom početka alfa testiranja multiplayer sekcije jedne od najočekivanijih FPS igara iz 2013. godine. Nažalost, dok čitate ovu vest već je kasno da se pridružite testiranju igre.

Posle ovakve iznenadne najave, fanovi su saznali da se serijski broj za skidanje Alfa verzije igre sa Electronic Arts-ovog servisa Originmože nabaviti samo ako “lajkujete” novu nVidijiinu Facebook stranicu. Najbržih 5000 fanova je ovim putem odmah dobilo pristup serijskom broju (plus još 7500 koji su dodati zbog velikog interesovanja), a svi koji su zakasnili su dočekani porukom da su zakasnili i da će novu šansu za igranje Crysisa 3 dobiti tek u nekim budućim testiranjima.

Crysis 3 Alfa Multipayer test će trajati od 2. do 10 novembra i u sebi će imati samo jednu mapu koja će podržavati 6 igrača, a broj podržanih modova igranja (od kojih najviše priželjkujemo “Hunter” u kome mala grupa nevidljivih ratnika proganja veću grupu običnih vojnika) nije poznat.

Kad izlazi?

Puna verzija igre Crysis 3 će se pojaviti u prodaji tokom februara 2013. godine na PC, Playstation 3 i Xbox 360 platofrmama.

Trejleri

Popularno na PCigre.com

2 Comments Lupi i ti nešto!
  • kralj
    kralj

    igrica je extra imam i 1. i 2. deo ali ovaj je sto posto bolji.

  • kralj
    kralj

    igrica je dobra

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*