Corsair Survivor


Corsair logoLider na polju USB prenosivih memorija kompanija Corsair je predstavila Survivor porodicu koja bi trebala da izdrži pad sa 200 metara kao i da izdrži pritisak pod vodom na dubini od 200 metara. Corsair Survivor će podržavati USB 2.0 U standard dok će za čuvanje podataka biti zadužena 256-bitna enkripcija. Flash Survivor's Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) će omogućiti da vaši podaci na Corsair Surviror-u budu zaštićeni na dubini od 200m. Computer Numerical Control (CNC) predstavlja aluminijumsku i gumenu zaštitu vašem Survivoru koje će ga štititi od šokova i vibracija.

Postojaće u dve verzije u zavisnosti od veličine skladištenog prostora: 4 GB Flash Survivor ($59.99) i 8GB Flash Survivor GT ($129.99). Flash Survivor GT će dostići brzinu od 34 Mb/s za čitanje podataka dok će upis istih ići brzinom od 23 Mb/s. Corsair je obezbedio za ova modela desetogodišnju garanciju. U nastavku teksta možete pogledati slike novog Corsair Survivora zajedno sa rečima gospodina Jack-a Peterson-a, Corsair VP marketing menadžera.

Corsair Survivor"Corsair has built the Flash Survivor family specifically for customers with a "Bring It On!" attitude, someone who doesn’t want to worry if his/her equipment can stand up to the active lifestyle they lead," said Corsair VP of Marketing Jack Peterson. "Storing your valuable information on a USB flash drive capable of weathering the storm of everyday life while ensuring your data is safe — that is what Flash Survivor is all about."

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*