ComputerLand parnter WCGa u regionu


ComputerLandZahvaljujući uspešnoj saradnji i opravdanom poverenju tokom prethodne četiri godine organizacije World Cyber Games kvalifikacija, ComputerLand je postao strateški partner WCG-a i za Crnu Goru, Hrvatsku i Sloveniju (pored Srbije). Potpisivanjem ovog ugovora za 2007. godinu počele su pripreme za organizaciju kvalifikacija za WCG u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani i Podgorici. Pobednike u svim zvaničnim igrama ove godine očekuje veliko finale u Sijetlu, USA, od 3. do 7. oktobra 2007. godine.

World Cyber Games je internacionalna cyber olimpijada i najveći svetski festival kompjuterskih igrica i tehnologije. Osnovan od strane korejske kompanije International Cyber Marketing (ICM) i korejskog Ministarstva za turizam i sport uz podršku kompanije Samsung Electronics, već osam godina okuplja veliki broj igrača i posmatrača iz celog sveta. Na ovogodišnjem WCG-u će učestvovati oko 1,5 miliona najboljih igrača iz više od 70 zemalja koji će se boriti za slavu i bogate nagrade.

Pod sloganom ''Više od igre'', World Cyber Games se razvio u globalni gaming fenomen. WCG je pre svega festival, mesto susreta, razmene iskustava i ideja mladih, ali i mesto predstavljanja novih kompjuterskih tehnologija.

Već četiri godine za redom i Srbija je član velike familije World Cyber Games-a, a ComputerLand je nosilac WCG licence.

Za detaljnije informacije posetite website www.compland.co.yu/games ili zvanični website http://www.worldcybergames.com

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*