ComputerLand Games postao zastupnik za Electronic Arts


Computer LandComputerLand, vodeći distributer periferne računarske opreme, multimedijalnih uređaja i igračkih sadržaja i Electronic Arts, najveći svetski proizvođač i izdavač video igara i zabavnog interaktivnog softvera za PC, konzole, mobilne telefone i Internet, potpisali su Ugovor o distribuciji.

Potpisivanjem ovog ugovora ComputerLand je postao zvanični i direktni distributer za EA na teritoriji Srbije i Crne Gore.

ComputerLand je znatno proširio svoj portfolio uvrstivši izdavača broj 1 u svetu i svoju ponudu je obogatio najprodavanijim naslovima u svetu kao što Command & Conquer, FIFA, NBA Live, Need For Speed™, The Sims™,The Lord of The Rings™ , James Bond™, Harry Potter™, The Godfather™, Tiger Woods, Burnout™, Sim City, itd.

Sve igre će biti dostupne za najpopularnije platforme: PC, PS2, PS3, XBOX360 i Wii.

Ponuda igračkog sadržaja je sada još kompletnija i obuhvata hardver, softver, video igre, licence za World Cyber Games™ kao i licence za legalizaciju igraonica.

Već narednih nedelja u svim bolje snabdevenim maloprodajnim objektima možete očekivati kompletnu ponudu proizvoda iz širokog asortimana Electronic Arts-a po izuzetno atraktivnim cenama.

Za detaljnije informacije posetite website www.compland.co.yu/games ili zvanični website  www.ea.com

Electronic Arts (EA), osnovana 1982. sa sedištem u Redwood City-ju, Kalifornija, je vodeća svetska kompanija za zabavni interaktivni softver. Kompanija proizvodi, izdaje i distribuira igre i zabavni softver za PC, konzole, mobilne telefone i Internet. Electronic Arts svoje naslove izdaje pod četiri brenda: EA SPORTS™, EA™, EA SPORTS BIG™ i POGO™.  

EA je globalni lider sa svojih pet studija i preko 4100 zaposlenih . Portfolio EA uključuje globalne sportske hitove od EA SPORTS™ – Madden NFL, FIFA, i NBA Live. Tu su još i vlasništva na Need For Speed™, The Sims™, Burnout™ kao i velike holivudske licence za igre bazirane na The Lord of The Rings™, James Bond™, Harry Potter™, i The Godfather™. Najnoviji naslovi EA SPORTS BIG™ uključuju i NFL STREET Vol 2, NBA STREET V 3 i FIFA STREET.  

Više informacija na www.ea.com

 

 

ComputerLand je vodeći distributer za perifernu računarsku opremu, multimediju i igračke sadržaje u Srbiji i Crnoj Gori. Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija kao što su Logitech, Creative Labs, Kodak, iRiver, Wacom, ComputerLand je i ovlašćeni distributer igračkih naslova VU Games-a i Phenomedia-e za Srbiju i Crnu Goru.

ComputerLand Games je kao deo ComputerLand-a aktivno uključen u igračku scenu kroz održavanje raznih turnira, kvalifikacija za World Cyber Games, sponzorstvo eSport reprezentacije. Pored toga, generalni je distributer licenci za Valve-ov STEAM program za igraonice.

Više informacija na  www.compland.co.yu/games

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*