Collin McRea DiRT 2 dolazi


DIRT 2DiRT 2 je hardcore rally igra, nastavak Collin McRea DiRT 1 igre,a ovaj nastavak će kao i prethodnik  sadržati opasne trke van regularnih staza, odvlačeći igrače u divljinu na trke u surovim prirodnim uslovima. Karijera igre će igrače provesti kroz takmičenja u izazovne trke širom sveta, u trkama sa mnogo protivnika na stazi, kao i samostalne trke na novim lokacijama: u kanjonima, džunglama i stazama u gradskim dvoranama.

DiRT 2 će pokretati engine treće generacije EGO produkta koji je osvojio mnogo nagrada za brojne trkačke igre. Bićete u prilici iskušati tjunirane automobile sa naprednom fizikom i novim sistemom oštećenja. Takođe je imlementiran potpuno novi nivo vizuelnog napretka sa duplo boljom grafikom i većim nivoem detalja nego što je zastupljeno u GRID-u.

Broj automobila u DiRT 2 je impresivan i predstavlja ogoman broj licenciranih rally automobila kao i drugih vozila namenjenih za vožnju po nepristupačnom terenu i agresivnim vožnjama, ali nećete biti uskraćeni ni za brze automobile koji služe vrtoglavoj jurnjavi po putevima. DiRT 2 pokriva sedam različitih klasa automobila, a sva vozila će biti odmah dostupna za korištenje.

Kao dodatak single kamanji dolazi i online komponenta koja će biti posebno iskustvo sa impresivnim igranjem preko mreže i novim društvenim inovacijama koje će obogatiti vreme između trka. Pripremite se za blato, brzinu, pesak i prljavštinu jer DiRT 2 dolazi u septembru 2009.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*