Finalni trejler za Black Ops 2


Sredinom sledećeg meseca industrija video igara će doživeti još jedan šok kada će se u prodaji naći deveti deo kultne FPS franšize Call of Duty.

Black Ops 2 koji je napravljen u studiju Treyarch će biti prva igra posle prvog Modern Warfare-a koja će pokušati da donese velike izmene u singleplayer deo Call of Duty igara. Posle dosta kritika da svaka Call of Duty igra u poslednjih par godina ima identičan singleplayer, Black Ops 2 će biti pravo osveženje – velika singplayer kampanja koja će se menjati u odnosu na vaš stil igranja. Tokom misija ćete moći da sretnete tačke u kojima će se priča granati, uspešnost vaših misija će odlučivati kako će se odvijati tok budućih bitaka, a posebne misije će vam omogućavati da postanete komandant koji upravlja pešadijom i mehanizacijom u laganom RTS modu, sa opcijom da u svakom trenutku direktno upravljate sa svojim vojnim resursima (uskačete u tela vojnika, upravljate sa tenkovima, letećim dronovima).

Sve te novine će biti ubačene u kampanju koja će se događati u dva vremenska perioda – poslednje godine hladnog rata tokom okršaja u Avganistanu, kao i u bliskoj budućnosti u kojoj je jedan terorista uspeo da preuzme kontrolu nad automatizovanom vojnom silom Amerike u nadi da će pokrenuti novi svetski rat.

Ako ste ljubitelj adrenalinsko-arkadnih FPS igara, Black Ops 2 će sigurno predstavljati jedan od najboljih predstavnika ovog žanra igara, a PC igrači će moći posebno da uživaju sa novim engine-om koji je omogućio drastično bolji grafički prikaz igre.

Kad izlazi?

Call of Duty: Black Ops 2 će se pojaviti u prodaji 13. novembra na PC, Playstation 3 i Xbox 360 konzoli, kao i 18. novembra na Wii U konzoli.

Trejler

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*