CeBIT 2007. 1.dan


CeBIT 2007. logoPrvog dana CeBIT-a ABIT je predstavio matičnu ploču za IP35 čipsetom. ASUS je predstavio LN2 Demo, Bearlike WS ploču kao i Xonar audio karte, na štandu ASUS-a se pojavio u svrhu promocije njihovog novog laptopa i jedan pravi automobil marke Lamborgini. Foxconn je predstavio svoje MCP 73 matične ploče kao i P35 Live demo. Kompanija ESC je predstavila P35, Q35 i G33 Bearlike matične ploče. Gigabyte je predstavio P35 Live demo, Silent Pipe 3, P35-DQ6/DS4/DS3, HDMI dodatnu kartu.

MSI je predstavio P35/G33 matične ploče zajedno sa serverski pločama. Najveće interesovanje je zabeleženo kod prezentacija njihove Crystal serije laptop računara. Na CeBIT-u su opažene i prve grafičke karte sa ATI RV630, RV630XT i RV610 grafičkim procesorskim jedinicama.

Vaše komentare o CeBIT-u možete izneti na našem forumu u oficijalnoj CeBIT 2007. temi koju možete posetiti ovde . U nastavku teksta možete pročitati prve rezultate naših takmičara na WCG Samsung EC koji predstavlja jednu od pratečih manifestacija na CeBIT-u.

U igri Need for Speed: Carbon naš predstavnik DamidZa je izgubio rezultatom 0:3 od Steffana. Markiz naš predstavnik u igri Project Gotham Racing 3 pobedio Finca koji učestvuje pod nadimkom Finpro. U igri WarCraft 3: The Frozen Throne naš Cube.platoghoust vodi trenutno rezultatom 2:0 protiv Italijana Gena i tom prednošču je obezbedio sebi pobedu. njegov sledeći protivnik je Francuz ToD4K.  Sve informacije kao i snimke sa mečeva možete pogledati na sajtu WCG Europe.

Sajt PCIgre.com će Vas i dalje obaveštavati o događanjima vezanim za CeBIT kao i za WCG Samsung Euro Championship. Ostanite uz nas!

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*