Castlevania: Lords of Shadow 2 izlazi i za PC


Posle 26 godina na tržištu, franšiza akcionih RPG igara Castlevania je na kućnim konzolama napravila veoma zapažen uspeh. Generacije igrača su odrastale uživajući u njenoj zanimljivoj priči i odličnom načinu platformskog igranja, ali preporod ove franšize se dogodio pre dve godine kada je Konami odlučio da mladi Španski studio MercurySteam predstavlja najbolji izbor za pravljenje reboot igre.

Castlevania: Lords of Shadow je svetlost dana ugledala oktobra 2010. godine na konzolama, i odmah se izvdojila od konkurencije svojom novom pričom, „God of War“ načinom igranja, odličnom grafikom i muzičkom podlogom koja je osvojila mnoge nagrade.

Sa pričom koja je pratila mladog Gabriel Belmont-a u potrazi za drevnim artifaktom koji može da oživi njegovu voljenu koju su ubili vampiri, igrači su dobili samo prvi deo sage. A drugi i finalni deo koji je najavljen za sledeću godinu će predstavljati prvu Castlevania igru koja će se pojaviti na PC-u!

Ako ste željni da odigrate akcionu RPG igru koja se veoma retko može sresti na PC-u, Lords of Shadow 2 će predstavljati odličan izbor, a verujemo da će talentovani umetnici u MercurySteam-u uspeti da na PC-u naprave mnogo bolju igru nego na konzolama. Takođe postoji šansa da će PC igrači dobiti mogućnost i da odigraju prvi deo ove sage.

Pogledajte trejlere za obe igre, i spremite se za dolazak jedne od najcenjenijih konzolnih franšiza na PC.

Trejleri

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*