Bravo ScreenFun #49: maj 2009.


ScreenFun49Novi broj – nova nagradna igra! U majskom broju Bravo ScreenFuna možete, pored Sonijevih konzola, da osvojite i Nintendovu ručnu konzolu DSi.

Surovi obračun na Divljem zapadu nastavlja se u igri Call of Juarez: Bound in Blood kojeg predstavljamo u previewu na četiri strane. U Preview rubrici ćete takođe naći i Need for Speed: Shift ali i detalje o novom Activisionovom shooteru Singularity.

ScreenFun u ovom broju donosi recept sa lakše prevazilaženje finansijske krize u vidu Teme broja koja obrađuje besplatne igre. Saznajte koje sve igre možete igrati za DŽ i kako ih pronaći.

U majskom broju ScreenFuna našli su se testovi sledećih igara: 7,62: High Calibre, Battleforge, Braid, Company of Heroes: Tales of Valor, Death Track: Ressurection, Demigod, Fallout: The Pitt, Flock, Godfather II, Leisure Suit Larry: Box Office Bust, Riddick: Dark Athena, Velvet Assassin i Zeno Clash.

Svi oni koji razmišljaju o nabavci nove igračke opreme, u broju 49 donosimo test novih Saitek uređaja: 4-in-1 Vibration Wheel i Cyborg X Flight Stick. U rubrici Hardware pročitajte još i igračkim foteljama kao i GeForce 9800GTX+ i GTS250 grafičkim karticama.

U majskom broju ScreenFuna poklanjamo vam Nintendo DSi, PlayStation 2 i  Sony PSP konzole, kao i igru Silent Hill: Homecoming. Od ovog broja objavljujemo prvi od četiri dela mega-poster Pip-Boya iz igre Fallout 3. Za sve one nestrpljive tu su i standardni posteri: Resident Evil 5 i Empire: Total War.

Bravo ScreenFun #49 je u prodaji od 11. maja na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po novoj ceni od 80 dinara.

Popularno na PCigre.com

1 Comment Lupi i ti nešto!
  • Ayako
    Ayako

    U vreme kad su moje devojcice iglare igrice na racunaru bila je samo ona brabika na konju od igrica za devojcice.A sto se onog GTA tice,to je izletelo iz moje kuce prvi dan kad je mladja cerka donela i instalirala.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*