Bravo ScreenFun #47: mart 2009.


ScreenFun #47Martovsko izdanje Bravo ScreenFuna donosi pregršt previewova i opisa novih igara od kojih izdvajamo Dawn of War II koji krasi i naslovnu stranu.

Novi broj donosi članak “Zapleti pa vladaj” o RPG naslovima koji su svojim odličnim zapletima i zanimljivim okruženjem postavili nove standarde u žanru. Ovaj Special ne bi smeo da propusti nijedan pravi ljubitelj role-playing igara.

U ScreenFunu broj 47 naći ćete previewove sledećih igara: The Ghostbusters, Uncharted 2: Among Thieves, The Sims 3 i DC Universe Online a donosimo i tabelu sa rasporedom izlaženja najtraženijih igara u narednom periodu.

Za sve one koji ne znaju koju igru da igraju, najzanimljivija će im biti rubrika Test u kojoj su se našli sledeći naslovi: 50 Cent: Blood on the Sand, Burnout Paradise Ultimate Box, Cryostasis, već spomenuti Dawn of War 2, F.E.A.R. 2: Project Origin, Men of War, Necrovision, Perimeter II: New Earth, Puzzle Quest: Galactrix, GTA4: The Lost and Damned, Shellshock 2: Blood Trails, Street Fighter IV (sa posterom), The House of the Dead: Overkill i X-Blades.

Svi oni koji su željni da investiraju i opremu, u rubrici Hardware mogu da pogledaju kako izgledaju najnoviji proizvodi iz  Logitecha namenjeni igračima (G19 tastatura, G35 slušalice i G9x laserski miš) kao i šta nam donosi nova Canonova IXUS serija fotoaparata.

U martovskom broju ScreenFuna poklanjamo vam PlayStation 2, Sony PSP kao i Ultimate Band bedževe i igru High School Musical 3 sa mikrofonima. Posebna poslastica za sve vlasnike PlayStationa 3 jeste da poklanjamo jedan primerak igre Killzone 2! Oni koji nemaju PS3 a vole ovu igru, sledi utešna nagrada: Killzone 2 poster! U ovom broju ćete naći i treći deo mega postera Nike Belića.

Bravo ScreenFun #47 je u prodaji od 10. marta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od samo 60 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*