Bravo ScreenFun #46: Februar 2009.


Bravo ScreenFun #46Februarski broj gaming magazina Bravo ScreenFun je pred vama a u njemu ćete naći sve informacije oko prvog ScreenFun turnira koji će se održati u martu.

Novi broj donosi specijani članak o jednoj od najuspešnijih kompanija u industriji video igara – Blizzardu. Saznajte kako je sve počelo i kako je od par entuzijasta nastala kompanija odgovorna za kultne franšize poput Worldcrafta, Diabla ili Starcrafta.

U preview rubrici u ovom broju ScreenFuna naći ćete igre: Dark Void, Heroes Over Europe, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, Blood Bowl, Champions Online, Majesty 2, Batman: Arkham Asylum i X-Men Origins: Wolverine.

Februarski broj donosi testove sledećih igara: Bolt, Combat Arms, Crayon Physics Deluxe, Empire of Sports, Killzone 2, LotR: Conquest (sa posterom), Mirror’s Egde (PC), Persona 4, RTL Winter Sports 2009, Saints Row 2 (PC) i Skate 2.

Ako ste ljubitelj World of Warcraft igre sigurno će vas zanimati SteelSeries oprema za WoW igrače koju smo testirali za vas. Proverite i koliko je brz Asus GeForce GTX295 i kako izgleda Genius miš koji je ujedno i gamepad.

U februarskom broju poklanjamo vam PlayStation 2, Sony PSP kao i majice, USB hubove i postere za igru i film Bolt (Munja). U ovom broju ćete naći i drugi deo mega postera Nike Belića kao i Prince of Persia poster.

Bravo ScreenFun je u prodaji od 10. februara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine po ceni od samo 60 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*