Bravo ScreenFun #43: novembar 2008.


ScreenFun #43Izašao je najnoviji broj magazina ScreenFun koji na naslovnoj strani nosi igru koja se dugo očekivala ali je i ispunila sva očekivanja – Fallout 3. Čitajte detaljan test igre i saznajte zašto je zaslužila ScreenFun Award.

U ovom broju zanimalo nas je kakve se to igre prave u Japanu, pa smo se u specijalnom članku osvrnuli na igre kao što su Super Galedlic Hour, Katamari, Trauma Center, Dragon Ball Z i slične specifične igre. Proverili smo šta se to kuva u DTP Entertainmentu, pa smo bacili na pogled na igre Venetica i Divinity 2: Ego Draconis.

Izdašna jesen donela je pregršt novih igara pa je i rubrika Test puna k’o oko. Tu su se našli: Brothers in Arms: Hell’s Highway, Bully: Scholarship Edition, Dark Horizon, Dead Space, Dynasty Warriors 6, Fable II, Fallout 3FarCry 2 (sa posterom), Fracture, Igor: The Game, King’s Bounty: The Legend,  MotoGP 08,  Sacred 2: Fallen Angel (sa posterom), Saints Row 2, UltraStar Deluxe i Wario Land: The Shake Dimension. Stigle su i sportske igre za novu sezonu pa smo suprotstavili najbolje igre iz suparničkih tabora: FIFA 09 vs PES 2009, NBA LIVE 09 VS. NBA 2K9 i NHL 09 vs. NHL 2K9.

U rubrici Hardware poigrali smo se sa najnovijom otkačenom USB galanterijom ali i proverili smo da li je Nokia N96 bolja od njegovog starijeg brata N95.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i treći deo mega-postera Ivy iz Soulcalibura 4. Takođe, ScreenFun u saradnji sa kompanijom Video TOP, poklanja igre Fracture, NHL 2K9 i NBA 2K9.

Bravo ScreenFun broj 43 je u prodaji od 10. novembra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*