Bravo ScreenFun #41: septembar 2008.


ScreenFunSeptembarski broj ScreenFuna donosi iscrpan izveštaj sa sajma video igara Games Convention 2008 održanog u Lajpcigu. Čitajte šta novo donose igre kao što su: Aion: The Tower of Eternity (sa posterom), Banjo Kazooie: Nuts & Bolts, FIFA 09, PES 2009, Final Fantasy XIII, Heavy Rain, LittleBigPlanet, Prince of Persia, Pure, Shaun White Snowboarding i Tom Clancy’s H.A.W.X.

Na sajmu smo imali prilike da upoznamo i novo lice Lare Croft – prelepu Allison Carol iz Londona koja nam je u ekskluzivnom intervjuu odgovorila da li će obići piramide u Bosni i objasnila kako je uspela da u velikoj konurenciji upravo ona bude izabrana za novi model heroine iz igre Tomb Raider.

Svima onima koji ne vole da plaćaju pretplatu a vole da igraju MMO  posvetili smo članak pod imenom DŽMMO u kojem predstavljamo veliki broj kvalitetnih igara koje su potpuno besplatne. One koji pak žele da naprave dobru žurku, sigurno će zanimati naš izbor igara koje će i onim najpasivnijim izmamiti osmeh na lica.

U ovom broju na testu su se našle sledeće igre: Ferrari Challenge, FlatOut: Ultimate Carnage, GTR Evolution, Legend: Hand of God, Soulcalibur IV (sa posterom), Space Siege, The Mummy: Tomb of Dragon Emperor i Too Human.

Svi oni koji žele da kupe novi PC za igre, mogu u ScreenFunu da nađu vodič za kupovinu u kojem smo sastavili tri igračke konfiguracije za svaki džep. Izaberite gaming PC po vašoj meri!

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i prvi  deo mega-postera Ivy iz Soulcalibura 4. Takođe, ScreenFun u saradnji sa Extreme CC, poklanja i igre Grid i Overlord za PS3.

Bravo ScreenFun broj 41 je u prodaji od 10. septembra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*