Bravo ScreenFun #40: avgust 2008.


ScreenFunDok su se drugi odmarali, redakcija ScreenFuna je vredno radila na avgustovskom broju koji donosi puno toga zanimljivog za čitanje. Pre svega tu je preview igre Call of Duty World at War kao i preview trećeg dela najpopularnijeg arkadnog RPG-a – Diablo III.

Onima kojima se svideo Lego Indiana Jones, obradovaće se previewu igre Lego Batman a za one koje zanimaju malo ozbiljnije stvari, pripremili smo članak o RPG hitovima koji treba da se pojave do kraja ove godine (Warhammer: Age of Reckoning, WoW: Wrath of Lich King, Fallout 3…). Takođe, pripremili smo i specijal na pet strana o E3 sajmu gde smo proverili šta nas čeka od igara u narednom periodu. Na tapetu su se našle igre kao što su Wolfenstein, Far Cry 2, Fable II ili Crysis Warhead sa svežim screenshotovima.

Redakcija ScreenFuna posetila je Electronic Arts u San Francisku gde smo proverili da li je tačan podatak da zaposlene i pored WC-a čekaju konzole za igranje. Proverili smo i kako će izgledati njihove igre Dragon Age: Origins i Dead Space.

U avgustvskom broju ScreenFuna na testu su se našle sledeće igre: Baroque, Beijing 2008, Devil May Cry 4 za PC, Elements of Destruction, Family Ski, Growlanser: Heritage of War, Guitar Hero: Aerosmith, Hellboy: Science of Evil, Samurai Warriors 2, Sid Meier’s Civilization Revolution, Sillent Hill: Origins, So Blonde, Soul Bubbles, Spore: Creature Creator, Stronghold Extreme Edition, Summer Athletics, The Political Machine 2008 Top Spin 3.

Ako vas zanima kako će izgledati novi film u Star Wars serijalu pod imenom Star Wars: Clone Wars ili želite da pročitate nešto o povoljnim GeForce 9800 GT karticama, ScreenFun vam sve to nudi na jednom mestu.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i poslednji deo mega-postera Devil May Cry 4. Takođe, ScreenFun u saradnji sa Extreme CC organizuje nagradnu igru Battlefield: Bad Company u kojoj možete osvojite ekskluzivne majice, priveske i antristres bombe.

Bravo ScreenFun broj 40 je u prodaji od 9. avgusta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*