Bravo Screenfun #39: Jul 2008.


ScreenfunSveci stižu i na PC! To je glavni razlog da u novom broju ScreenFuna napravimo preview igre Saints Row 2, koja bi trebala da bude glavni konkurent mega-hitu Grand Theft Auto IV.

Od ostalih igara u preview rubrici našli su se sledeći potencijalno veliki hitovi: Command & Conquer: Red Alert 3, James Bond 007: Quantum of Solace, Prince of Persia (sa posterom), Summer Athletics i Wheelman.

Poseban članak posvećujemo igrama koje su urađene na osnovu filmova u kojem pokušavamo da odgovorimo zašto se od blokbastera retko pojavi dobra video igra.

U julskom broju ScreenFuna naći ćete i test velikog broja igara: Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Incredible Hulk, Kung Fu Panda, Lego Indiana Jones, Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition, Mario Kart Wii, Metal Gear Solid 4, Ninja Gaiden II, Penny Arcade Adventures: On the Rain Slick-Precipice of Darknes, Perry Rhodan, Race Driver: Grid (sa posterom), Robert Ludlum’s The Bourne Conspiracy, SBK-08: Superbike World Championship, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian i Wall-E.

Ako želite da pročitate prve detalje o dugo-okečivanom Diablu 3 ili o najnovijem Call of Duty 5 kao i da vidite kako to izgledaju Sony Bravia zvučnici i koje bi igre na pusto ostrvo poneo Struka, novi ScreenFun vam daje odgovore na sva ova pitanja.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i peti deo mega-postera Devil May Cry 4. Takođe, ScreenFun u saradnji sa VideoTOP-om organizuje veliku nagradnu igru Alone in the Dark u kojoj možete osvojite originalne igre, majice, artbookove, soundtrackove, nalepnice i DVD Making of Alone in the Dark!

Bravo ScreenFun broj 39 je u prodaji od 10. jula na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*