Bravo ScreenFun #38: jun 2008.


ScreenFun 38Verovatno nikom nije bilo teško predpostaviti koja je igra obeležila mesec za nama i koja od njih će se naći na naslovnoj strani novog broja ScreenFuna. Naravno, Niko Belić ovenačao je naslovnu u svojoj avanturi Grand Theft Auto IV, koja po svim realnim pokazateljima najveći kandidat za titulu “Igre godine”.

Stoga, u novom Bravo ScreenFun moći ćete da nađete iscrpan GTA IV test na četiri strane sa Niko Belić posterom za kojeg imamo specijalnu akciju. Zalepite Wanted poster na najneoubičajnije mesto, pošaljite nam fotku i osvojite PS3 verziju igru Grand Theft Auto IV!

Od ostalih igara na testu su se našle i sledeće igre: Age of Conan (sa posterom), Dracula Origin, Iron Man, Mass Effect (ovaj put za PC), The Experiance 112, Turok (PC), Warhammer: Battle March, Wii Fit (koji je oduševio sve članove redakcije) i XIII.

Sekcija Preview donosi prvi pogled na neke zaista velike buduće hitove među kojima su: Damnation, Demigod, Gears of War 2, Mafia II, Project Origin (FEAR 2), Red Faction Guerilla, Space Siege i ekskluzivan preview igre Tom Clancy’s EndWar kojeg smo isprobali u Londonu.

U susret EXIT-u, proverili smo čime ove godine organizatori mogu i nas igrače da zainteresuju da posetimo ovaj najveći festival u ovom delu Evrope, pa smo stoga posetili Petrovaradinsku tvrđavu ali u Second Lifeu. Ako ne možete da dočekate EXIT, evo načina da počnete da ga proživljavate pre nego što počne.

Ako vas zanima šta nam donosi Doom 4 ili najnoviji Prince of Persia kao i kako to izgleda prenosna verzija PlayStationa 3 i koje bi igre na pusto ostrvo poneo Ajs Nigrutin, novi ScreenFun vam daje odgovore na sva ova pitanja.

ScreenFun i u ovom broju poklanja tri konzole: Sony PlayStation 2, Sony PSP i Nintendo Wii a tu je i četvrti deo mega-postera Devil May Cry 4.

Bravo ScreenFun broj 38 je u prodaji od 10. juna na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara. Više informacija na www.screenfun.rs.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*