Bravo ScreenFun #28: Avgust 2007.


Bravo ScreenFun #28: Avgust 2007.Avgustovski broj igračkog magazina ScreenFun je ugledao svetlost dana a u njemu ćete pre svega pronaći previewove čak 12 igara a to su: Age of Conan, Fallout 3Tabula Rasa, FIFA 08, Anno 1701: Eye Of The DragonLokiMedieval II: Total War – KingdomsObscure IIRock BandSimCity: SocietiesThe Settlers: Rise of the EmpireTony Hawk’s Proving Ground.

Od testova igara u ovom broju ScreenFuna našli su se: Civilization IV: Beyond the SwordDriver Parallel LinesFantastic Four: Rise of the Silver SurferLara Croft Tomb Rider: Anniversary za PSP, Lost PlanetOverlordRatatouilleShadowrunSimCity DSThe Sims: Pet StoriesTom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Transformers The Game.

Posteri u ovom broju su za igre Halo 3 i Colin McRae: DiRT a avgustvoski broj donosi i poslednji deo mega-postera Lare Croft. Od sledećeg broja objavljujemo novi mega-poster a od vas očekujemo predloge.

U ScreenFunu broj 28 testirali smo i igre za mobilne telefone među kojima su i Harry Potter and the Order of the Phoenix, R-Type, Shrek the Third, Transformers Dakar 2007 a proverili smo i kakav je to iPhone od HTC-a kao i koliko je stvarno dobar Sony Ericsson W910i.

U rubrici Hardware osvrnuli smo se na Microsoft TV tehnologiju, jeftine DX10 akceleratore iz GeForce 8400 serije kao i brojne Logitechove novotarije za lakše upravljanje računarom.

Avgustovski broj donosi i poslednji deo rešenja za igru Tomb Raider: Aniversary kao i chetove za igre Driver: Parallel Lines, SpellForce 2: Dragon Storm, Devil May Cry 3: Special Edition Spaceforce: Rogue Universe.

Od ovog broja GMC vam ponovo poklanja PlayStation 2 a Computer Land četiri originalne igre iz njihove ponude. I ovog puta “pismo meseca” nagrađujemo ScreenFun majicom.

Bravo ScreenFun broj 28 je u prodaji od 11. avgusta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*