Bravo ScreenFun #24


Bravo ScreenFun #24 Aprilski broj Bravo ScreenFuna je izašao a u njemu možete naći test čak 19 igara među kojima pre svega izdvajamo opis fenomenalne strategije Command&Conquer 3: Tiberium Wars kao i nastavak Kratosove avanture God of War 2 za kojeg ćete dobiti i poster. Od ostalih igara tu su: AlienShooter: Vengeance, Burnout Dominator, GTA Vice City Stories (sa posterom), Infernal, Maelstrom, Motorstorm, Resident Evil 4, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2, Silverfall, Test Drive United, Titan Quest: Immortal Throne, TMNT, Tortuga Two Treasures, Trackmania Unlimited, UEFA Champions League 2006-2007 i Virtua Tennis 3.

Za sve koji nameravaju da kupe PlayStation 3 razotkrivamo 15 dilema u vezi ove konzole. Da li vam je potreban HD televizor, koje su promene na gamepadu, koliko košta online PS3 servis – sve su pitanja na koja ćete naći odgovor u ScreenFunu.

Ukoliko volite da posmatrate planetu sa Google Earthom, u posebnom članku objavljujemo najinteresantnije pluginove za ovaj popularni virtuelni globus.

Svi koji žele da ulepšaju svoj desktop to mogu da učine sa Widgetima i mi u ovom ScreenFunu predstavljamo najbolje iz bogate Yahoo! Widget galerije.

Ako vas interesuje koji mobilni telefoni će obeležiti ovu godinu pogledajte specijalni izveštaj sa 3GSM sajma u Barseloni i saznajte koji su novi trendovi poznatih proizvođača.

Ukoliko ne možete da se odlučite koju vrstu MP3 plejera da kupite, uradite kratki ScreenFun psihotest i saznajte da li je za vas moćni iPod, skromni plejer ili će čak i mobilni telefon "odraditi posao".

Blu-Ray ili HD-DVD? Koje su razlike? Šta je bolje a šta je skuplje? Saznajte sve prednosti i mane novih standarda.

U Trix sekciji naći ćete cheatove sa sledeće igre: Supreme Commander, Titan Quest: Immortal Throne, Infernal, S.T.A.L.K.E.R. i Bully.

Bravo ScreenFun broj 24 je u prodaji od 10. aprila na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*