Bravo ScreenFun #24 – maj 2007.


Bravo ScreenFun #24 - maj 2007. Majski Bravo ScreenFun broj 25 donosi puno zanimljivih tekstova a tu je pre svega preview budućeg RPG-a koji puno obećava: Sacred 2: Fallen Angel! Proverili smo za vas i šta možete da očekujete od Mass Effect igre koja će biti mešavina KotoR-a i first-person shootera kao i skejterske igre koja se zove, jednostavno, Skate a treba da skine Tony Hawka sa trona.

Od testova igara u majskom ScreenFunu naći ćete: Spider-Man 3 (sa posterom), Elder Scrolls IV: Shivering Isles, Ancient Wars: Sparta, Spellforce 2: Dragon Storm, Armed Assault, Capcom Puzzle World, Dawn of Magic, Def Jam: Icon, Formula One Championship Edition (sa posterom), Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Medal Of Honor: Vanguard, Meet the Robinsons, Metal Gear Solid: Portable Ops, Metal Slug: Anthology, NBA Street Homecourt, Ridge Racer 7, Sid Meiers Pirates!, Sonic and the Secret Rings, Virtua Fighter 5 kao i opis 10 najboljih Xbox Live Arcade igara među kojima su i Geometry Wars, Worms, Lumines i ostale.

Testirali smo za vas najbolje servise za upload fajlova kao i komune na kojima možete upoznati nove prijatelje.

Prenosimo vam najzanimljivije detalje sa ovogodišnjeg CeBita a osvrnli smo se i na novu interesantnu karticu iz nVidije GeForce 8600 GTS koja bi trebala da spusti DirectX 10 u mase. Tu je takođe i pregled najnovijih touch-screen mobilnih telefona.

Ako vas zanima kako preći Half-Life za manje od sat vremena ili završiti Super Mario Bros. za 5 minuta pročitajte članak o Speedrunerima – igračima kojima je jedini cilj završiti igru u što kraćem vremenskom roku. Takmičite se i vi!

Kao i do sada najsrećnijim čitaocima poklanjamo Sony PlayStation 2, ScreenFun majice, pretplatu na časopis kao i treći deo mega-postera Lare Croft!

Bravo ScreenFun broj 25 je u prodaji od 11. maja na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*