Bravo ScreenFun #23


Screenfun Martovski broj Bravo ScreenFuna je izašao i sa sobom donosi pregršt zanimljivih tekstova! Napravi smo preview za igre SEGA Rally kao i za budući online MMO hit Lord of The Rings: Shadows of Angmar. Takođe, bacili smo pogled na svih 28 igara za PlayStation 3 koji treba da se pojavi 23. marta i u našoj zemlji!

U ovom broju ScreenFuna opisali smo sledeće igre: Jade Empire (sa posterom), Battlestations: Midway, Europa Universalis III, Ghost Rider, Lumines 2, PES6 PSP, Rogue Galaxy, Star Wars: Lethal Alliance, Supreme Commander, The Sims 2: Seasons, The Sims Life Stories, UFO: Afterlight (sa posterom) i Warfront: Turning Point.

Ako želite da pređete na novi operativni sistem iz Microsofta, pročitajte članak o Visti gde smo dali detaljan pregled svih verzija kao i naš utisak o prvim iskustvima. U rubrici Software, možete naći i članak o alatima "za poneti" gde smo dali upustva kako najpametniji iskoristiti memorijski stik od 1 GB.

U rubrici Hardware, naćićete sve što vas zanima o HD televizorima kao i telefonima sa MP3 mogućnostima. Poseban deo smo izdvojili za revolucionarni mobilni telefon iz Applea – iPhone!

Od ovog broja počinjemo da objavljujemo novi mega poster u šest delova a to će sad, na zahtev mnogobrojnih čitalaca, biti Lara Croft iz najnovijeg Tomb Raider: Anniversarya!

Što se tiče Trix sekcije, u ovom broju donosimo vam šifre za sledeće igre: The Sims 2 Pets, Thrillville, Guitar Hero 2, Europa Universalis III, UFO: Afterlight i Battlestations: Midway.

Bravo ScreenFun broj 23 je u prodaji od 10. marta na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*