Bravo ScreenFun #22


Bravo ScreenFun #22 Februarski broj Bravo ScreenFuna je konačno izašao a u njemu ćete naći retrospektivu prethodne godine sa proglašenjem "Igre godine 2006" i analizu 2007. godine na osam strana među kojima su: God of War 2, Crysis, UT3, DMC4, Assasin's Creed, Spore, Bioshock, MGS4, Halo 3, Quake Wars, S.T.A.L.K.E.R., Virtua Fighter 5, Turok itd.

Novi broj ScreenFuna donosi preview igre Command&Conquer: Tiberium Wars sa istrorijatom uspeha ovog uspešnog serijala a bacili smo pogled i na rođendanski poklon za desetogodišnjicu pojave Lare Croft – Tomb Raider: Anniversary.

Najpopularnija MMO igra World of Warcraft je dobila svoju ekspanziju The Burning Crusade a mi pored detaljnog opisa na tri strane i postera donosimo i veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti WoW:BC Collectors Edition originalne igre kao i WoW: BC majice!

U novom ScreenFunu su se od ostalih testova našle i igre: Lost Planet, Arthur And The Invisibles, Gears of War (sa posterom), Race – The WTCC Game, Rayman Raving Rabbids, Resistance: Fall of Men (prvi opis igre za PlayStation 3), Viva Pinata, Wario Ware: Smooth Moves, Yoshi's Island DS, Brothers in Arms: D-Day i Sonic Rivals.

Od zanimljivih članaka u ScreenFunu izdvajamo i onaj kako ubrzati postojeći računar ali i tekst o otkačenim junacima iz video igara kao što su npr. Mokujin, Raz i Mr. Moskeeto. Poseban deo posvetili smo uspehu iPoda od njegovih samih početaka 2001. godine pa sve do danas. Ukoliko planirate da kupite mobilni telefon, za vas smo testirali aparate ispod 200 evra u kojima ćete verovatno naći onaj koji vama leži najbolje.

Februarsko izdanje ScreenFuna donosi i specijalnu reportažu iz Rusije u kojoj možete saznati kako Rusi nabavljaju pirate i zašto ubacuju dodatni eksplicitan sadržaj u igre za Zapada. Posebnu pažnju posvetili smo i o muzici u igrama pa smo istražili ko je komponuje i gde može da se nabavi.

Trix sekcija donosi cheatove za igre: Marvel Ultimate Aliance, Tony Hawk’s Project 8, Need for Speed: Carbon za PS2 i Xbox.

Bravo ScreenFun broj 22 je u prodaji od 10. februara na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*