Bravo ScreenFun #18


Screenfun Oktobarski broj ScreenFuna na 64 strane donosi mnogo novina od kojih pre svega izdvajamo Gaming kviz u kojem ćete imati priliku da testirate svoje znanje o video igrama. Od ostalih novina tu je i World of Warcraft mega poster iz pet delova a treba napomenuti i da je promenjena nagrada za Pismo meseca. Ovog puta nagrađeni dobija ScreenFun majicu koja ne može da se kupi u slobodnoj prodaji.

ScreenFun broj #18 donosi izveštaj sa Games Convetiona – najećeg sajma video igara u Evropi u kom ćete saznati koji hitovi se spremaju u izdavačkim kućama. Dva hita koja treba da se pojave veoma brzo su Gothic 3 i Dark Messiah of Might&Magic, a u ovom broju možete naći njihov preview.
Što se tiče testova igara u novom broju možete naći sledeće: Age of Pirates: Caribean Tales, Bad Day, Broken Sword: The Angel of Death, Call of Juarez, Cars, Company of Heroes, Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus, Joint Task Force, Kingdom Hearts II (sa posterom), LEGO Star Wars II, The Original Trilogy, Reservoir Dogs, Saints Row, Sword of the Stars, Syphon Filter: Dark Mirror i Tekken: Dark Resurrection. Drugi poster je GTA Vice City Stories.
U novom broju naći ćete zanimljive Oblivion Easter-Eggove kao i Cheatove za Call of Juarez, Company of Heroes, DMC3-SE, DSII: Broken World itd.
Od hadvera ćete u ovom broju naći test devet MP3 mobilnih telefona, BFG PhysX, Intel Core 2 Duo procesora, Gigabyte GA-965P-DS3 matične ploče, Z Merc tastature a moći ćete da vidite i kako izgleda rastavljen Sony PSP i šta se krije unutra.
I u ovom broju poklanjamo Sony PlayStation 2 putem SMS-a ili preko kupona kao i pretplatu na ScreenFun ukoliko objavimo vaš zanimljiv screenshot iz video igre.
Bravo ScreenFun broj 18 je u prodaji od 12. oktobra na svim trafikama širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*