Bravo ScreenFun #17


Screenfun Septembarski broj ScreenFuna dolazi na 12 strana više dok je cena časopisa i dalje samo 60 dinara. Na 64 strane ovog puta je stalo puno toga a pre svega bi izdvojili preview igre GTA: Vice City Stories sa ekskluzivnim screenshotovima za PSP. Nastavljamo sa pregledom jedne od najiščekivanijih trkačkih igara godine – Need for Speed Carbon, pa će te tako pored novih detalja moći da pročitate i intervju sa Emmanuellom Vaugier – glavnom cicom novog NfS-a. Takođe, tu je i preview nove ekspanzije The Sims 2: Pets za koji donosimo i poster a drugi poster je Gothic 3. Bacili smo pogled i na nove Playstation 2 zabavne igre kao što su The Guitar Hero II, EyeToy: Kinetic Combat, Buzz! The Sport Quiz….

U septembarskom broju imamo dva ekskluzivna testa igara a to su ParaWorld i The Settlers II: The Next Generation. Pročitajte pre svih o kakvim igrama je zapravo reč a od ostalih testova tu su: CivCity: Rome, Civilization IV: Warlords, Daxter, Devil May Cry 3 – Special Edition, Dungeon Siege II: Broken World, Forbidden Siren 2, Formula One 2006, Glory of the Roman Empire, LocoRoco, Talkman, The Secret Files: Tunguska, The Ship, Tomb Raider: Legend za PSP i Yakuza.

U ScreenFunu #17 naći ćete kompletno rešenje igre Prey kao i cheatove za The Elder Scrolls IV Oblivion , Flatout 2 iRush for Berlin.

Ukoliko ste ljubitelj Grand Theft Auta onda svakako treba da pročitate članak o GTA: San Andreas multiplayeru. Donosimo detaljno uputstvo kako ga instalirati i kako se snaći u novom online svetu.

Takođe, tu su članci o zaštiti računara od virusa, spywarea i adwarea a opisali smo i zanimljiv besplatni Internet servis koji snima umesto vas satelitske TV programe koje kasnije možete da downloadujete.

Od hardware na testu smo imali Blueberry CAT, Bluetooth naočare, WinFast A7600 GT TDH, Samsung SGH-X820, Cooler Master Mystique 632 kao i zanimljiv držač za laktove. Takođe, zanimalo nas je šta se krije u unutrašnjosti jednog Nintendoa DS Lite pa smo ga rastavili na delove i pažljivo analizirali.

Kao i do sada, u ScreenFunu poklanjamo Sony PlayStation 2 putem SMS-a. Vratili smo i klasičan kupon tako da u nagradnoj igri mogu učestvovati i čitaoci van Srbije kao i oni koji ne poseduju mobilni telefon.

Bravo ScreenFun broj 17 je u prodaji od 12. septembra na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*