Bravo ScreenFun #15


Screenfun 15 Julski broj Bravo ScreenFuna je u prodaji! Za razliku od prošle godine, ovog leta neće biti dvobroja što znači da broj 16 izlazi već u avgustu.

Novi broj Bravo ScreenFuna donosi veliki broj opisa novih igara a među njima su se našle i Half-Life 2: Episode One, Hitman: Blood Money, Titan Quest, The Da Vinci Code, Dreamfall, Darkstar One, Table Tennis, X-Men, SiN Episodes: Emergence, Rush for Berlin i Guild Wars Factions.

Kao što i sami vidite centralna tema broja je World of Warcraft: The Burning Crusade – igra koja je sigurno jedna od najvećih hitova sa ovogodišnjeg E3 sajma. Pored detaljnog previewa donosimo vam i poster WoW-a a zahvaljujući vašim glasovima na sajtu drugi poster je Half-Life 2: Episode One. U ovom broju nastavljamo priču o E3 sajmu pregledom igara, kao i detaljima o Playstationu 3 i Nintendo Wii konzolama. Takođe, pripremili smo vam veoma zanimljivi E3 Babes članak gde smo istražili na kojem štandu su bile najlepše devojke.

Novi broj ScreenFuna donosi zanimljivo upustvo kako da napravite atraktivnog avatara za forume kao i uputstvo za rad sa više korisnika na jednom računaru. Tim člankom hteli smo da pomognemo svim igračima koji dele svoj računar sa ostalim ukućanima kako bi nesmetano, i dalje, mogli da igraju svoje igre. Takođe, da bi odgovorili brojnim čitaocima na pitanje: Kako sa nađem “ovo” a kako da nađem “ono” pripremili smo vam članak o Google u kojem ćete moći naći sve napredne tehnike pretraživanja i još mnogo toga.

Bravo ScreenFun broj 15 je u prodaji od 10. jula na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*