Bravo ScreenFun #14


Screenfun 14 Počelo je dugo očekivano Svetsko prvenstvo u fudbalu! U čast Mundijala ScreenFun donosi poseban prilog na četiri strane gde su predstavljeni najzanimljiviji detalji sa prvenstva a pitali smo takođe i naše poznate reprezentativce, Kežmana, Stankovića i Miloševića,  da li i koje igre igraju.

Prošli mesec obeležio je najveći sajam video igara i zabave koji se i ovog puta održao u Los Anđelesu. ScreenFun je posetio E3 pa u ovom broju možete da pročitate specijal u kojem vam predstavljamo najvažnije i najbolje igre koje su obeležile ovaj renomirani sajam. U sledećem broju skoncetrisaćemo se na hardverska dostignuća i nove detalje oko konzola koja su predstavljena javnosti na E3.

Što se tiče igara u novom broju možete naći opise sledećih igara: Desperados 2 (plus poster), Guitar Hero, Ghost Recon: Advanced Warfighter, Rise of Nations: Rise of Legends (plus poster), Heroes of Might & Magic V, Auto Assault (koji poklanjamo u nagradnoj igri), Rogue Trooper i Black & White: Battle of the Gods.

Posebnu pažnju u ovom broju obratili smo na monitore i televizore. Testirali smo pet aktuelnih monitora od 19 inča koji se mogu naći na našem tržištu a naša preporuka za kupovinu otišla je Samsungovom modelu SyncMaster 930BF. Što se tiče televizije, obradili smo temu televizije visoke definicije. HDTV je osvojio Evropu za čega posebnu zaslugu ima Mundijal, pa smo mi stoga za vas istražili koje su konkretno razlike između klasičnih televizora i LCD odnosno plazma ekrana. Ako imate para, od sada možete uživati u gledanju televizije ali i igranju igara na velikim ekranima. A kako to izgleda igrati igre na ogromnim ekranima saznaćete kroz naš izveštaj o prvom bioskopu u Evropi koji je namenjen isključivo igračima. Na platnu dijagonale 20 metara igranje Counter Strike je jedno potpuno novo iskustvo…

Da kućišta računara ne moraju biti tako dosadno siva i obična dokazuju i majstori u Case moddingu koji su na jednom takmičenju pokazali šta stvarno znaju. Pogledajte kako izgledaju kućišta u obliku rakete, Ajfelovog tornja ili kofera.
Bravo ScreenFun sa četiri strane više je u prodaji od 10. juna na svim trafikama širom Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije po ceni od samo 60 dinara.

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*