Finalni trejler za Borderlands 2


Tri godine posle izaska velikog neočekivanog hita Borderlands, studio Gearbox je spreman da u javnost pusti mnogo ambiciozniji nastavak koji će vas sigurno zabaviti više od keca. Iako je tako nešto veoma teško moguće, količina noviteta koja je ubačena u ovu igru stvarno ostavlja mogućnost da će toliklo zabave biti pristutno.

Naime, Borderlands 2 u sebi krije četiri nove klase, nove predele, veću priču, milione novih kombinacija opreme i naoružanja, zanimljivije skilove, i naravno tone i tone novih neprijatelja. Ako ste ikad bili u sumnji da se naučno dokazan “savršeni loot gameplay” iz Diablo igara nemože preneti u druge žanrove, onda je ovo prava igra za vas. Kooprativno igranje, podrška za solo play, i zagarantovani talas kvalitetnih DLC ekspanzija će sigurno zabaviti i vas i šefove Gearbox-a i 2K Games-a koji će sa velikim osmehom na licu brojati pare koje će Borderlands 2 zadaditi. Sudeći po nekim naznakama, više ljudi je naručilo ovu igru sada nego bilo koju GTA igru.

Spremite svoje miševe koji su preživeli Diablo 3 za još jednu dozu neprestanog kliktanja!

Kad izlazi?

Borderlands 2 će se pojaviti u prodaji u 21. septembra na PCPlaystation 3 i Xbox 360 sistemima.

Trejler

[button color=”orange” link=”http://pcigre.com/igre/borderlands-2/” target=””]Sve o Borderlands 2 na PCigre.com[/button]

Popularno na PCigre.com

0 Comments Lupi i ti nešto!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*